yohimbe kéreg kiegészítés ed: mellékhatások és biztonság

Merevedési zavar Trends

Hagyományosan, az emberek Nyugat-Afrika használta a kéreg a fa yohimbe afrodiziákumként és hogy növeljék az általános egészségi állapot, valamint a sportteljesítményt.

Yohimbe kéreg kivonat nem ugyanaz, mint a yohimbine-hidroklorid, a gyógyszer-kezelés impotencia, hogy már körülbelül 1930 óta. Szóval nem tudja, hogy ahelyett, hogy a gyógyszeres kezelés, vagy várható, hogy működni fog ugyanúgy.

Vényköteles gyógyszerek szigorúan szabályozzák az FDA körül tesztelés és címkézést, és meg kell hagyni ahhoz, hogy el lehet adni. De kiegészítők nem ugyanazok a követelmények, és nem kell az FDA jóváhagyását, mielőtt meg lehet vásárolni őket. A vállalatok, hogy eladja, és ezek közül a biztonságukért felelős és hiteles címkézés.

A kutatók elemezték több yohimbe kiegészítők és úgy találta, hogy az összeg a kulcs vegyület, yohimbin, kevesebb volt, mint az lenne a fa kérgét. Azt is megállapították, hogy sok a termékek voltak dolgok, amelyek általában nem a yohimbe kéreg.

Yohimbe befolyásolhatja gyógyszereket szed és egyéb kiegészítők. Ez lehet, hogy vérzik könnyebb, ha az ember vesz egy vérhígító, mint a warfarin (Coumadin). Nem szabad használni yohimbe ha gyógyszert szed cukorbetegség, vagy ha vese-, máj- vagy szívbetegsége van. Elkerülni, ha görcsrohamok vagy egy mentális betegség, beleértve az ADHD.

Mellékhatások a

Te tudnál

A legbiztonságosabb megoldás az, hogy beszéljen orvosával, mielőtt elkezdi szedni.

FORRÁS

Cancer Society: “Yohimbe.”

Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság. EFSA Journal, július 24, 2013.

MedlinePlus Gyógyszerek és kiegészítők: “Yohimbe kéreg kivonat”.

National Center for kiegészítő és alternatív gyógyászat: “Yohimbe.”