xerese

Terápiás Osztály: vírusellenes

Használja a Xerese

Farmakológiai Osztály: A vírus DNS polimeráz inhibitor

Kémiai Osztály: guanozin nukleozid analóg

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatásának aciklovir és hidrokortizon helyi kombinált alatti gyermekek 6 éves korig. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Bár a megfelelő vizsgálatok a kapcsolatot a kor hatásának aciklovir és hidrokortizon helyi kombináció nem végeztek az idős populációban, nem geriátriai-specifikus problémák is dokumentálták a mai napig.

Használata előtt Xerese

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint javára a feltétellel, amennyire csak lehetséges. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, és ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

Ez a gyógyszer jön egy betegtájékoztató betéttel. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Ez a gyógyszer kizárólag a herpesz az ajkakon és a száj körül. Nem értem a szemedben, belül a száj vagy az orr, vagy a nemi szervek területén. Ha a krém nem kap ezeken a területeken, öblítse le vízzel azonnal.

Annak érdekében, hogy tisztázni a herpesz fertőzés, ne használja ezt a gyógyszert a teljes kezelés ideje alatt, még akkor is, ha a tünetek kezdenek tisztázni néhány nap után. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Használni

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást használata után ezt a gyógyszert, hogy ha a gyógyszer megfelelően működik.

Ha a tünetek nem javulnak 2 héten belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Helyes használata Xerese

Ne használjon kozmetikai vagy egyéb bőrápoló termékek (pl, make-up, fényvédő, ajakbalzsam) a kezelt területen.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

Óvintézkedések használat közben Xerese

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Herpesz aciklovir, Valtrex, valaciklovir, Famvir, famciklovir tetracaint helyileg, Denavir, benzo helyileg, Zovirax krém, Zovirax kenőcs, Orabase, penciklovir helyileg, benzil-alkohol helyi, benzo-Jel, Kank-a, Sitavig Super Dent helyi érzéstelenítő zselé

 vagy csatlakozz a Xerese támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Xerese Side Effects

Xerese (aciklovir / hidrokortizon helyi)