Womb rák igazi történet

Gabrielle Neal felfedezte ő méhében a rákos évesen 58. Szerencsére a korai diagnózis és kezelés mentette meg az életét.

• Womb rák, vagy más néven az endometrium rák vagy a méh rákos, a rák, a méhnyálkahártya.; • Womb rák a negyedik leggyakoribb daganat a nők az Egyesült Királyságban. Évente mintegy 7800 nő diagnosztizáltak vele.; • több mint egyharmada anyaméh rákos úgy gondolják, hogy a túlsúly.; • Majdnem az összes (93%) anyaméh rákok vannak 50 év feletti nők A legtöbb nő között diagnosztizált a korosztály 60 és 65, de a fiatalabb nők is kap a betegség.

• A túlélési arány jó és javuló tendenciát mutatnak. Mintegy 80% -a nő diagnosztizált ez a rák még mindig él öt évvel később.

“Azt már várom a család karácsonyi férjemmel, gyermekek és unokák hónapokig”, mondja Gabrielle-re Woodbridge Suffolk.

Első teszteltük méhében a rákos

Karácsonykor volt egy teltházas sok tevékenység és megbecsülése. De nem tudtam jól érezni magam, mint kimerültnek éreztem magam, és el kellett lefeküdni korán.

Karácsony reggelén, észrevettem, hogy vér volt az én fürdőköpeny, mintha én volt egy nagyon könnyű időszak. Ez váratlan volt. Lennék megkezdődött megy keresztül a menopauza egy évtizeddel korábban, és vesz egy típusú HRT volt időszak nélkül.

Alig vártam, hogy ne hagyja, hogy a vérzés rontja el a nap, úgyhogy soldiered az érzés nagyon üríteni. Amikor lefeküdtem karácsony este, rájöttem, hogy el is felejtettem, hogy az én HRT pirulát az előző este. Feltéve, ez volt az oka a vérzés, tettem, hogy a hátsó fejemben.

De a pecsételő folytatódott a következő héten. Nem volt jelentős mennyiségű vért, de elég, hogy én kellett viselniük a pad. Sejtettem, hogy valami baj van, így amikor a család elhagyta a New Year, elmentem orvoshoz. Miután hallott a tüneteket, és ad nekem egy belső vizsgálatot, azt azonnal említett nekem, hogy a helyi kórházba.

• hüvelyi vérzés közötti időszakban, ha az a 40 év, • hüvelyi vérzés menopauza után

Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen szabálytalan vérzés, legyen szó pecsételő, csíkozódás vagy teljes értékű vérzés. Annak az esélye, hogy nem lesz rákos, de ellenőrizni kell.

Ha a vérzés folytatódik vagy rosszabbodik, menjen vissza orvosához. Szabálytalan vérzés nem tipikus tünete a menopauza.

Mint ő orvos, Gabrielle szakember volt amiatt, hogy a lány hirtelen vérezni kezdett oly sok évvel a menopauza után. Az ultrahang vizsgálat azt mutatta, hogy valami baj van, és a biopszia a méhnyálkahártya megerősítette, hogy Gabrielle méhében rák.

Néhány napon belül a diagnózist, azt operálták és a méhét, ahol a petefészkek és a petevezetékek eltávolítottuk, valamint a méhemben. Az orvosok nem akar kockáztatni, amikor jött a szerzés minden daganatos ki.

Szerencsére, a művelet nagy siker volt. Én ejtik egyértelmű a rák, és nem kell semmilyen kemoterápiát.

Azt már tudjuk, hogy a vérzés a menopauza után a fő tünet méh rák és tettem a helyes dolgot fog látni az orvos róla. Ha hagytam azt bármely későbbi, talán nem leszek itt.

posztmenopauzális vérzés

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy volt egy korai diagnózis és csodálatos orvosi ellátás. Éreztem, így sokkal jobb és életerős, mivel a művelet.

Gabrielle létrehozott egy helyi kelet-angliai csoport nőgyógyászati ​​rák jótékonysági Éva tanács, hogy ösztönözzék a nőket kevésbé érzik zavarban megvitatása intim tünetek, mint a hüvelyi vérzés, és tegyen lépéseket, ha kell.

További információ, hogy mit kell tennie, ha elkezd vérzés menopauza után.

1/9 /

1/9 /

HRT és a menopauza

Hüvelyi vérzés fordul elő, hogy legalább 12 hónappal azután, hogy ciklus megszűnését nem normális, és nem szabad figyelmen kívül hagyni

Ismerje meg a tényeket a menopauza és a hormonpótló terápia

Megtudni HRT, a korai menopauza, támogatja a partnere, és hogyan kell kezelni a tüneteket

Tájékoztatás élő rák, beleértve a kezelést, támogatást és különböző személyes tapasztalatai a rák

Egészséges életmód tanácsadás év közötti nők 40 és 60 Tartalmaz valódi történetek fogyás és az alkohol veszélyeiről

Változás kora

Élet a rák

 40-60