Willard víz: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Agua de Willard, Biowater, széntartalmú aktivált víz, Catalyst Altered Víz, Eau de Willard, Williard Víz.

Willard víz kémiailag feldolgozott vizet tartalmazó összetevőket, mint például a kősó, kalcium-klorid és magnézium-szulfát felett szárítjuk. Willard víz alakult ki a huszadik század elején, a South Dakota School of Mines egy kémia professzora, John Wesley Willard, Ph.D. Ő fejlesztette ki és szabadalmaztatta ezt a különleges vizet, mint az ipari tisztító kell tisztítani és zsírtalanítani vonatalkatrészek. Az emberek a városban megpróbálták figyelembe Willard víz gyógyszert. Hamarosan Willard víz legendássá vált, mint egy csodaszer, szinte minden ismert betegséget az emberre és az állatokra, mint a növényi trágya; Az emberek Willard víz arthritis, akne, szorongás, ideges gyomor, a magas vérnyomás, a fekélyek, és a hajhullás; Willard vizet használunk, mint a kezelés leukémia tehenek és macskák; A gyártás, Willard vizet használunk, mint az élelmiszer megőrzője és mosodai támogatást.

Nincs elegendő információ áll rendelkezésre, hogy megértsük, hogyan Willard víz működhet.

Elegendő bizonyíték fo; Ízületi gyulladás; Pattanás; Szorongás; Ideges gyomor; Magas vérnyomás; fekélyek; Hajhullás; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát Willard víz e célra.

Nincs elegendő információ áll rendelkezésre, hogy tudja, ha Willard víz biztonságos, vagy mi a lehetséges mellékhatások lehetnek. Willard víz nem biztonságosnak elismert vagy tényleges az amerikai Food and Drug Administration (FDA); Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: Nem tudunk eleget használata Willard víz a terhesség alatt és a mell -feeding. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja.

Jelenleg nincs információ Willard víz kölcsönhatására

A megfelelő adag Willard víz számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó kora, egészségi állapota, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához szükséges dózistartományban Willard víz. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Grünwald J, Brendler T, Jaenicke C. NDK a növényi gyógyszerek. 1. ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

A Review of Natural Products által Tények és összehasonlítások. St. Louis, MO: Wolters Kluwer Co., 1999-ben.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió