Voltaren ophtha

Használja a Voltaren Ophtha

Terápiás Osztály: Szemészeti Agent

Farmakológiai Osztály: Diclofenac

Kémiai Osztály: Diclofenac

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását diclofenac szemcsepp a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt Voltaren Ophtha

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát diclofenac szemcsepp az idősek.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a diklofenák. Lehet, hogy nem kifejezetten a Voltaren Ophtha. Kérjük, olvassa el gondosan.

Szemorvos megmondja, hogy sok a gyógyászat használni, és milyen gyakran. Ne használjon több gyógyszert, és ne használja gyakrabban, mint az orvos utasítása nélkül. Ez a gyógyszer nem a hosszú távú használatra.

Tartsa ezt a gyógyszert legalább 2 hétig, hacsak a szemed orvos másképp nem.

Ha kontaktlencsét visel, távolítsa el őket használata közben ezt a gyógyszert. Beszéljen a szemorvos erről, ha kérdése van.

Ahhoz, hogy a szemcsepp

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Szemed orvosa rendszeresen ellenőrizni fogja a szemét rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik, és nem okoz nemkívánatos hatásokat.

Ha a tünetek nem javulnak néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg szemorvos.

Helyes használata diclofenac

Lassú vagy elhúzódó gyógyulás előfordulhat használata közben ezt a gyógyszert. Kérdezze meg szemorvos a gyógyszer alkalmazása előtt együtt lokális szteroid (például betametazon, hidrokortizon).

A gyógyszer használata növelheti a kockázata annak, szem vagy látási problémák (például szaruhártya vagy más szaruhártya problémák). Hagyja abba a gyógyszer és kérdezze meg szemorvos rögtön, ha homályos látás, látászavar, vagy a szem kivörösödése, irritáció vagy fájdalom használata közben ezt a gyógyszert.

Győződjön meg róla, hogy a szem orvosával, ha terhes. Ne használja ezt a gyógyszert, a későbbi része a terhesség alatt, hacsak ezt orvosa nem tanácsolja.

Alkalmazása mellett a gyógyszer, a szeme valószínűleg csíp vagy éget egy rövid ideig. Ez várható.

Ne használjon más gyógyszerekkel, kivéve azokat megvitatták a szemorvos. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Óvintézkedések használat közben Voltaren Ophtha

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Voltaren Ophtha Side Effects

diclofenac szemészeti

A műtét utáni szemgyulladás diclofenac szemészeti, prednizolon szemészeti, a ketorolac szemészeti, Lotemax, Durezol

A szaruhártya fekély prednizolon, ciprofloxacin szemészeti, diclofenac szemészeti, levofloxacin szemészeti, Deltasone

Conjunctivitis diclofenac szemészeti, triamcinolon, dexametazon szemészeti, ceftriaxon, Rocephin, Lotemax

Kötőhártya-gyulladás diclofenac szemészeti, kromolin szemészeti, Maxitrol, Blephamide, Cortisporin Szemészeti felfüggesztése, Neo-Poly-Dex