Vodka majdnem megölt “

Miután ivott egy liter vodka a barátaival, hogy megünnepeljék a tanév vége, Anna kezdett csúszik kómába.

Már majdnem vége távon, ünnepelni, az egyik Anna barátai azt javasolta, hogy részeg. “Az egyik fiú úgy néz ki, idősebb, ezért elment vásárolni nekünk alkoholt”, mondja Anna, 15. “kértem Alkoholos frissítő, de ő hozta vissza a literes üveg vodkát.

Utáltam az íze, de úgy döntöttem, én inni az egész üveg – és pontosan ezt tettem. A többiek közös szénsavas bor. Emlékszem, hogy beteg, de nem emlékszem még sok más.

Mintegy 10:30, Anna találtak leállt kívül ifjúsági klub. 10 percig, barátok próbálták, de nem sikerült rávenni, hogy kinyissa a szemét. Mentőt hívtak. A személyzet nem tudta felrázni neki. Ez volt 23:15. Szívverése veszélyesen alacsony.

Csak megfagyott

Ahogy Anna rohant East Surrey Hospital Redhill, anyja Joanna kapta a szörnyű hírt: lánya eszméletlen volt. “Én csak megdermedt,” mondja. “Amikor odaértem A & E, Anna volt a kocsi csöpög az orrát, és a leeresztő le a torkán.

Az orvosok kinyitotta a szemét, és ragyogott fáklya beléjük, és a szeme forgatta vissza. Megkérdezték tőlem, hogy ő vette a kábítószer, de azt mondtam, nem, “mondta Joanna.” Érdekes módon, én soha nem aggódott alkoholt. Még csak nem is szereti az ízét.

Az orvosok, hogy neki kerek az A & E és ők szivattyúzás folyadékot belé. Volt komoly kiszáradást, de megkapta a választ.

De 03:00, a monitorok csatlakoztatva Anna kezdett bleeping hangosan. Szívverése is zuhant. Anna megy kómába, így kezdődött az intravénás kábítószer-őt újraéleszteni. Úgy tűnt, hogy haldoklik.

Közel egy óra, az orvosi személyzet próbálta különböző drogok “, mondja Joanna.” Szerencsére, ő ismét stabilizálódott, és a riasztások elcsendesedett. Az ő színe javult, és elkezdett lélegezni mélyebben.

Aztán 05:00, Anna hirtelen felült, és azt mondta, “Hol vagyok? Szükségem van a vécé! Ő megfogadta, hogy soha nem fog megint részeg. Ő megtanulta a leckét.

A riasztások elcsendesedett

“Nem bírom a szagát alkohol most”, mondja Anna.

Ismerje meg, hogyan mértéktelen alkoholfogyasztás befolyásolja a test és a lélek.

03/11 /

03/11 /

Alkohol Myth Buster

Tesztelje tudását az alkohollal összefüggő kockázatokat, és győződjön meg róla, teljes körű tájékoztatást. Meg tudja mondani a tényeket a fikció?

“Szociális ivók” okozhatja ugyanúgy kárt az egészségét mértéktelen ivó alkoholisták

Tanácsok a fiatalok a kockázatokat a szex és az alkohol, beleértve a nemi úton terjedő betegségek és a terhesség

Ön szociális ivó?

Alkohol és szex