vízi aerobic: kíméletes medence edzés

Fejest ugrik, és próbálja meg ezt a kis intenzitású edzés épít izomerő és növeli a kitartást. Jó móka, és ez lehet a kihívást, ahogy tetszik.

A víz aerobic órán jellemzően tart egy órát. Egy oktató vezet végig egy sor mozog, gyakran megzenésített, hogy mindig motivált.

Minden vízi aerobic osztály tartalmazza a bemelegítés, cardio és erősítő gyakorlatok, és a cooldown. Várják gyakorlatok, mint a víz séta, bicepsz erősítés, láb lift és kickboard mozog. Nem fog úszni, és a legtöbb vízi edzések tenni a sekély végén a medence.

A felhajtóerő a víz könnyen az ízületek. Ez teszi vízi aerobic jó választás, ha ízületi problémák, krónikus fájdalom, vagy lábadozik sérüléséből. Ez is népszerű idősek és a terhes nők.

Bár ez a kis hatású, akkor lehet, hogy az edzés keményebb. Például, nem több ismétlés minden lépés vagy gyorsabb az edzés során. Egy haladó csoport lehetnek víz intervallum edzés.

Majd felpörgetni a pulzusszám, de a víz nem jar az ízületek.

Core: Igen. A legtöbb vízi aerobic órák közé kitöréseket, oldalsó láb lift és más mozog, hogy a munka a has és a többi core izmokat.

Arms: Igen. Mozog, mint a víz alatti bicepsz erősítés fog működni a karját. Pool tésztát és kickboards is fel lehet használni a hozzáadott ellenállás.

Lábak: Igen. Séta, kocogás, ugró jack, és a víz alatti rúgás népszerű vízi aerobic edzésre.

Fenék: Igen. Guggolás, kitöréseket, és a magas térd rúgások segít hang a fenék.

Vissza: Igen. Kis hatású víz edzés segít erősíteni a hátizmokat és a könnyű hátfájás.

Rugalmasság: Igen. Vízi aerobic javítja a rugalmasságot.

Aerobic: Igen. Még kis hatású a vízi aerobic lesz a pulzusszám szivattyúzás.

Erő: Igen. Az ellenállás a víz segít hangot izmok és építeni erőt.

Sport: Nem, ez egy fitness tevékenység, nem egy sport.

Alacsony Hatás: Igen. Vízi aerobic nagyszerű kíméletes edzés.

Költség: El kell regisztrálni osztályok egy edzőteremben vagy közösségi központ, mely a vízi aerobic.

Jó a kezdőknek? Igen. Vízi aerobik kiváló edzés, ha Ön új a gyakorlása.

Szabadban: Megteheti vízi aerobic kültéri medencék, amikor az időjárás megengedi.

Otthon: Ha van egy medence, amit tehetünk a vízi aerobic edzés otthon.

Szükséges felszerelés? Igen. Meg kell férnie egy medence. Oktatók gyakran medence tészta, kickboards, és hab súlyok tervezett vízi aerobic órák (rec központok a berendezés).

Vízi aerobik majdnem tökéletes. Annak ellenére, hogy a medencében úgy tűnik, nagyon megnyugtató, hogy még mindig így a szívet és az izmokat egy nagy edzés. Vízi torna is beveszünk egy jobb hangulatban.

Nagyon jó, ha nem szeretné, hogy izzad, de nagyon szeretnék egy jó edzés. Vannak osztályok minden fitness szintet, és akkor kap a szív, valamint erősítő edzés, mind ugyanabban a munkamenetben.

Vízi aerobic nem az Ön számára, ha inkább egy gyors iramú, szív -pounding edzést. Annak ellenére, hogy a víz alatt mozog több energiát használ fel, és több kalóriát éget, ezek sokkal lassabb, mint ha nem őket a szárazföldön.

Ez jó nekem, ha egy egészségügyi állapota?

Ez mindig jó, hogy ellenőrizze az orvosával, mielőtt egy új edzést.

Vízi aerobic egy nagyszerű módja annak, hogy javítsa a szív egészségét. Ez csökkentheti a vérnyomást, és a “rossz” LDL-koleszterin, miközben felhívja a “jó” HDL-koleszterin szintjét.

Ha Ön cukorbeteg, vízi aerobic segítségével istállót felesleg közben hűvös marad a medencében. Mint a többi aerob gyakorlatokat, ami segít megőrizni a vércukorszint ellenőrzése. De könnyebb a lába, mint a legtöbb más gyakorlatokat. Ez azért fontos, mert a cukorbetegség is okozhat problémákat az idegek és a vér áramlását a lábad, hogy Ön nagyobb valószínűséggel sérül.

Kezelőorvosa meg tudja mondani, ha meg kell tenni minden olyan változás következik be, a cukorbetegség kezelési tervet. Mondd el oktató vagy az úszómester, hogy cukorbeteg, és tartsa meg az orvosi figyelmeztetés ékszer, ha éppen a medencében.

Testmozgás vízben nagyszerű, ha ízületi vagy problémái vannak a térd vagy a hát. Akkor fel kevesebb nyomást gyakorolhat az ízületi fájdalmat, és képesnek kell lennie, hogy több időt dolgoznak ki. Ez segíthet az ízületek mozgatni a jobb és fáj kevésbé. Ez is segít elveszíteni extra súlyt, így lehet több közös barát még ki a vízből.

Sok víz alapú edzésprogram a fogyatékos emberek is. Ellenőrizze a helyi YMCA vagy fitness klub, hogy mit kínálnak.

Ha Ön terhes, gyakorolják a víz veszi le a terhet a hát, lábak, és a láb. Ön úgy fogja érezni, mint a fény, mint amit hónappal ezelőtt, miközben egyre némi aktivitást. Mindaddig, amíg aktív volt a teherbeesés előtt és egészséges maradjon, akkor valószínűleg tudja folytatni azonos edzettségi szint.

FORRÁS

Tanács gyakorlat: “Make a Splash Víz Fitness.”

Mayo Clinic: “Slide Show: Vízi gyakorlatok.”

National Center Egészségügyi, testmozgással és Disability: “Minta a vízi terápia gyakorlat program.”

IDEA Egészség és Fitnesz Szövetség: “Minta Osztály: Nekkid Water Fitness.”

Cleveland Clinic: “előnyei Vízbázisú gyakorlat.”

CDC: “Egészségügyi előnyei Vizes alapú gyakorlat.”

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …