víz Dropwort: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Caleri Aquatique, Caleri d’Eau, Damoe, FilipÃndula de Agua, Filipendule Aquatique, Flamingo, Java Dropwort, mételykórós javanica, mételykórós stolonifera, Pak Chi Lawm, Persil Aquatique, Rainbow Víz Zeller, Selom, Seri, Shelum, Sui-Kan, Víz Zeller..; Lásd az összes nevet Caleri Aquatique, Caleri d’Eau, Damoe, FilipÃndula de Agua, Filipendule Aquatique, Flamingo, Java Dropwort, mételykórós javanica, mételykórós stolonifera, Pak Chi Lawm, Persil Aquatique, Rainbow Víz Zeller, Selom, Seri, Shelum, öngy- Kan, Víz Zeller, víz petrezselyem; elrejtése nevek

Víz Dropwort egy gyógynövény. Az egész növényt használják, hogy a gyógyszert; Az emberek víz Dropwort az elsárgult bőr (sárgaság) miatt májbetegség, magas vérnyomás, cukorbetegség, hasi fájdalom, és ételmérgezés; Mint az élelmiszer, víz Dropwort használják saláták és a fűszerezés.

Nem ismert, hogy milyen víz Dropwort működhet bármilyen egészségügyi feltételek. Egyes kutatások szerint a víz Dropwort megakadályozhatja májkárosodás Harcolj a hepatitis B vírus.

Elegendő bizonyíték fo; Májbetegség; Magas vérnyomás; Cukorbetegség; Gyomorfájdalom; Ételmérgezés; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát víz Dropwort e célra.

Nincs elegendő információ áll rendelkezésre, hogy tudja, ha víz Dropwort biztonságos, vagy mi a lehetséges mellékhatások lehetnek; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: Nem tudunk eleget a használata víz Dropwort terhesség alatt és a mell -feeding. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja.

Jelenleg nincsenek információk víz Dropwort interakciók

A megfelelő adag víz Dropwort több tényezőtől függ, mint például a felhasználó korától, egészségi állapotától, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok víz Dropwort. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Park JC, Young HR, Yu YB, Lee JH. Izoramnetin szulfát a levelek és szárak mételykórós javaica Koreában. Planta Med 199; 61: 377-8.

Park JC, Yu YB, Lee JH, et al. Védő hatása Oenanthe javanica a hepatikus lipidperoxidáció bróm-benzol-kezelt patkányok és a bioaktív komponenst. Planta Med 199; 62: 488-90.

Seo WH, Baek HH. Azonosítása jellegzetes aroma-aktív vegyületek víz Dropwort (mételykórós javanica DC). J Agric Food Chem 200; 53: 6766-70.

Wang WN, Yang XB, Liu HZ, et al. Hatása mételykórós javanica flavon az emberi és a kacsa hepatitis B vírus fertőzés. Acta Pharmacol 200; 26: 587-92.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió