vivitrol

Terápiás Osztály: Etanol Függőség

Használja a Vivitrol

Farmakológiai Osztály: opioid antagonista

A naltrexon nem narkotikum. Úgy működik, hogy gátolja a hatását a kábítószerek, különösen a “magas” “érzés, ami szeretne használni őket. Azt is elzárhatja a” magas “” érzés, hogy tehet a használni kívánt alkoholt. Ez nem jár kábító-szerű hatások vagy okozhat mentális vagy fizikai függőség. Ez nem akadályozza meg egyre csökkent, miközben ivott alkoholt.

A naltrexon okoz elvonási tüneteket akik fizikailag függő kábítószer. Ezért naltrexon kezelés megkezdése után már nem függ a kábítószer. A hossza ehhez szükséges idő függhet ami narkotikus vettél, az összeget, amit vett, és mennyi ideig tartott ez. Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert, feltétlenül közölje orvosával, ha úgy gondolja, hogy még mindig van az elvonási tüneteket.

Ezt a gyógyszert csak akkor adható meg, vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását naltrexon injekciót a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt Vivitrol

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát naltrexon injekciót az idősek.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert. Ez a gyógyszer egy lövés a fenék (farizom) izom. Ez általában adott 4 hetente vagy havonta egyszer.

A naltrexon injekciót lehet adni alkoholfüggő betegek Tartózkodhat az alkoholfogyasztás, és nem kell egy éjszakát a kórházban.

Ha hiányzik a tervezett adagot, értesítse orvosát másik időpontot kérni a lehető leghamarabb.

Ez a gyógyszer általában jön egy Gyógyszeres kezelés útmutató. Olvassa el figyelmesen az és győződjön meg, mielőtt ezt a gyógyszert. Ha bármilyen kérdése van, kérdezze meg orvosát.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Orvosa, hogy bizonyos vér-és vizeletvizsgálat, hogy ha a gyógyszer okoz nem kívánt hatásokat.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos máj-. Hívja fel orvosát azonnal, ha elkezdi, amelynek sötét vizelet, fájdalom a has felső részén, vagy sárgás szem vagy a bőr használata közben ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer növeli a kockázatát, hogy a tüdő betegség, az úgynevezett eozinofil tüdőgyulladás. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha a köhögés vagy légzési nehézség, miután megkapta ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos típusú allergiás reakció az úgynevezett anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Hívja fel orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, rekedtség, légzési nehézség, nyelési vagy bármely duzzanat a kéz, arc, száj vagy használata közben ezt a gyógyszert.

Meg kell, hogy hagyja abba az opioidok (kábítószer) legalább 7-10 napig, mielőtt elkezdené a naltrexon injekciót. Orvosa lehet, hogy nem a naloxon provokációs teszt vagy vizelet opioidok, hogy biztosan opioid-mentes.

Ez a gyógyszer gátolja a “nagy” érzés kap a kábítószer (opioid) gyógyszerek, beleértve a heroin. Mivel naltrexon injekciót tehet meg érzékenyebb a kisebb opioiddózisokat mint amit korábban használt, akkor ne használja a heroin vagy más kábítószerek, hogy megszüntessék a gyógyszer csinál. Lehet túladagolás és fejlesztése komoly problémákat.

Helyes használata Vivitrol

Ez a gyógyszer fokozhatja öngyilkossági gondolatok. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha kezd érezni többet nyomott. Szintén tájékoztassa orvosát, ha gondolatok fáj magad. Bármilyen szokatlan gondolatok vagy viselkedés, hogy baj van, különösen, ha azok az új vagy rosszabbodnak gyorsan. Győződjön meg róla, hogy a gondozó tudja, ha fáradtnak érzi magát minden alkalommal, alvás sokkal több vagy sokkal kevesebb, mint máskor, úgy érzi, reménytelen vagy tehetetlen, vagy ha alvászavar, ideges könnyen, egy nagy energiaárak növekedése, vagy kezdje el jár vakmerő. Szintén tájékoztassa orvosát, ha hirtelen vagy erős érzelmek, mint például ideges, dühös, nyugtalan, erőszakos, vagy félek.

Ne feledje, hogy naltrexon csak egy része a kezelést. Ügyeljen arra, hogy kövesse az orvos utasítására, köztük látta a terapeuta és / vagy részt vesz támogató csoport ülésein rendszeresen.

Ne próbálja hatásainak leküzdésére naltrexon injekciót figyelembe narkotikumok. Ehhez okozhat kómát vagy halált okozhat. Ön érzékenyebbek lehetnek a hatását a kábítószerek, mint akkor volt megkezdése előtt a naltrexon kezelés.

A naltrexon injekciót is blokkolja a hasznos hatását narkotikumok. Mindig használjon nem kábító gyógyszert a fájdalom kezelésére, hasmenés vagy köhögés. Ha bármilyen kérdése van a megfelelő gyógyszert kell használni, kérdezze meg orvosát.

A naltrexon injekciót nem akadályozza meg a vírussal romlik, ha alkoholt iszik. Ne szedje a naltrexon érdekében vezessen, vagy más tevékenységek közben az alkoholos befolyásoltság.

Miután naltrexon fecskendeznek a szervezetben, lehetetlen eltávolítani.

Javasoljuk, hogy magánál egy azonosító kártyát, amely szerint kapja naltrexon injekciót. Akkor is kell, hogy készítsen egy levelet, hogy mások is tudja, hogy ezt a gyógyszert abban az esetben van egy orvosi vészhelyzet.

Léphet fel komoly helyén reakció az injekció naltrexon, amely magában foglalja a fájdalom, duzzanat, érzékenység, véraláfutás, viszketés, és bőrpír. Forduljon orvosához, rögtön, ha ez bőrreakció nem javul vagy romlik két héten belül, miután megkapta az injekciót. Orvosa utalnak, azonnal a sebész.

Óvintézkedések használat közben Vivitrol

Előfordulhat hányinger az első injekció után e gyógyszer legyen enyhe, és elmúlnak néhány nap múlva. Akkor kevésbé valószínű, hogy a hányinger és a következő injekciót.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, szédülést, aluszékonyságot okozhat, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Ha ezek közül bármelyik mellékhatás előfordul, ne vezessen, gépkezelői, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül, vagy nem éber az Ön állapotát a naltrexon injekciót.

Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, mondja az orvos a felelős, hogy Ön ezt a gyógyszert. A néhány vizsgálat eredményét befolyásolhatja ezt a gyógyszert.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Vivitrol Side Effects

Vivitrol (naltrexon)

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Alkoholfüggőség naltrexon, Antabuse, diszulfirámmal, Campral®, Revia, acamprosate

Ópiátfüggőség Suboxone, buprenorfin, naltrexon, Subutex, Zubsolv, buprenorfin / naloxon, Bunavail, Revia, Probuphine