visszér és seprűvénák: okok és kezelések

Visszér nagy, kidomborodó, duzzadt erek twist, és kapcsolja be. Ezek rendszerint a lábakban, és látható a bőrön keresztül.

Seprűvénák kisebb, piros, lila, kék és hajók is csavarja, és kapcsolja be. Spider vénák könnyen látható a bőrön keresztül is. Ezek jellemzően látható a lábak és az arc.

Spider-visszér: előtte-kezelés után Pictures

Számos tényező hajlamosíthat visszerek és seprűvénák. Ezek tartalmazzák

További jelentett okok közé tartozik a trauma vagy sérülés a bőrön, a korábbi érsebészet, valamint az ultraibolya sugárzás.

Visszerek és seprűvénák fejleszteni gyakrabban nőknél, mint a férfiaknál. Növelik gyakorisága az életkorral. A becslések szerint 30% -ról 60% -a felnőttek visszerek vagy seprűvénák.

Sokan visszeres panaszkodnak fájdalomra, le, mint egy fájó, vagy görcsös a lábakban. Egyéb gyakori tünetek közé tartozik a fáradtság, nyugtalanság, égő, lüktető, bizsergés vagy nehézség a lábakban. Fájdalom ezekből vénák általában enyhül megemelve a lábát vagy viselhetöséggel tömlőt.

Nőknél a tünetek lehetnek rosszabbak során egyes részeinek a menstruációs ciklus vagy a terhesség alatt. Kevésbé gyakori a duzzanat, fekélyek és egy sötétebb a bőr, különösen a boka régióban. Alkalmanként, visszér képezhet fájdalmas vérrög gyulladás a véna, a nevezett állapot thrombophlebitis.

Jelenleg hét fő formája kezelés visszér és seprűvénák

1. Támogatás harisnyát. A legkonzervatívabb megközelítés egyszerűen viselni megfelelően illeszkedő támogatási tömlő, különösen akkor, ha a vénákban okoz fájdalmas vagy kellemetlen tüneteket. Ezek harisnya általában megvásárolható bármelyik sebészeti ellátási tárolni, és néhány gyógyszertárakban. Jönnek alatti a- térd, fent a- térd és harisnya stílusok.

Maximalizálja a bőrápoló rutin, hogy fiatalnak néz most.

Jól néz ki minden Operatőr; Hogyan ápolja a száraz, vörös Ski; Meglepő módon, hogy csökkentsék ráncok; Száműzni a táskák a szemed alatt