Visine L. R.

Terápiás Osztály: decongestant

Használja a Visine L.R.

Kémiai Osztály: imidazolin

Oxymetazolin rendelvény nélkül kapható készítményeket is.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Beszélje meg orvosával, mielőtt oxymetazolin szemcsepp gyermek 6 éves korig. Szemvörösödés gyermekeknél is előfordulhat betegségek, mint az allergia, láz, megfázás, és a kanyaró, hogy tehetnek szükségessé orvosi ellátást.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával használata oxymetazolin az idősek használatát más korcsoportokban.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt Visine L.R.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek oxymetazolin. Lehet, hogy nem konkrét Visine L.R .. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ne használjon oxymetazolin szemészeti oldatot, ha zavaros lesz, vagy megváltoztatja a színét.

Használni

Ezt a gyógyszert csak az utasítások szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, és ne használja tovább, mint 72 óra, kivéve, ha az orvos utasítása szerint. Ehhez lehet, hogy a szem irritációja rosszabb és az is növeli a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ha a szem fájdalom vagy látás megváltozása következik be, vagy ha kivörösödik a szem folytatódik, rosszabbodik, vagy tovább tart, mint 72 óra, hagyja abba a gyógyszer alkalmazását, és kérdezze meg kezelőorvosát.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Ha ezt a gyógyszert használják rövid ideig alacsony dózisban, a mellékhatások általában ritkák.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata oxymetazolin

Elérhetőség OTC Over the counter

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Szemszárazság / bőrpír fenilefrin szemészeti, Systane, műkönny, oximetazolin szemészeti, Frissítés, fluor szemészeti, GenTeal, Lacri-Lube S.O.P., nafazolin szemészeti, Visine Eredeti, Liquitears, FML, Naphcon, Visine Tears

Óvintézkedések használat közben Visine L.R.

Visine L. R. Mellékhatások

Visine L. R. Tartós bőrpír Relief (oximetazolin szemészeti)