vioform lokális

Terápiás Osztály: Gombaellenes

Használja a Vioform

Clioquinol rendelvény nélkül kapható készítményeket is.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Clioquinol nem ajánlott gyermekek 2 évnél fiatalabb életkor. Bár nincs specifikus információ összehasonlítására használja ezt a gyógyszert gyermek 2 éves és annál idősebb használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy problémák gyermekeknél, mint ez a felnőtteknél.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a felnőtteknél. Bár nincs specifikus információ összehasonlítjuk a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban az idősek használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebbek, mint ez a felnőtteknél.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Használata előtt Vioform

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Alkalmazása előtt ezt a gyógyszert, mossa le az érintett területet szappannal és vízzel, és alaposan szárítsa meg.

Ne használja ezt a gyógyszert, vagy a szem körül. Ha véletlenül mégis megtörténik, a szemet vízzel.

Ne kötést, illetve alkalmazzák okkluzív kötés (légmentes burkolat, mint a konyhai műanyag csomagolást) ezt a gyógyszert, mivel növelheti a fertőzés okozhat nemkívánatos gyógyszer felszívódását a szervezetben. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Ahhoz, hogy a kenőcs formájában a gyógyszer

Annak érdekében, hogy tisztázzuk a fertőzés teljesen, ne használja ezt a gyógyszert a teljes kezelés ideje alatt, még akkor is, ha a tünetek nem múlnak. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ez a gyógyszer nem használható több mint 1 hétig. Ha a bőr probléma nem javul 1 hét, vagy ha rosszabb lesz, kérdezze meg orvosát.

Clioquinol nem kezelésére alkalmazható nagy területen a bőr vagy a nagy, nyitott bőrelváltozások. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Ez a gyógyszer pedig sárga színű hatására a levegő. Ez beszennyezheti ruházat, bőr, haj és a körmök sárga. Ne kerüljön a gyógyszer a ruhát, mivel fehérítés nem veheti át a foltot.

Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, tájékoztassa az orvost a felelős, hogy ezt a gyógyszert szedi. A néhány vizsgálat eredményét befolyásolhatja ezt a gyógyszert.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Helyes használata Vioform

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Moly cruris klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin helyi, Lotrisone, Lamisil, mikonazol helyileg, grizeofulvin, ciklopirox helyileg, Canesten, econazol- helyileg, Naftin

Tinea pedis klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin helyi, Lotrisone, Lamisil, mikonazol helyileg, grizeofulvin, ciklopirox helyileg, Canesten, econazol- helyileg, Naftin

Óvintézkedések használat közben Vioform

 vagy csatlakozz a clioquinol támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Vioform Side Effects

clioquinol lokális