vinkrisztin liposzóma intravénás

Kizárólag intravénás alkalmazásra. Halálesetek is történt, amikor adott más útvonalakat, beleértve intrathecalis alkalmazás. Vinkrisztin-szulfát liposzóma injekció különböző adagolási ajánlások, mint vinkrisztin szulfát injekció. Ellenőrizze gyógyszer neve és dózisa előtt elkészítése és beadása túladagolás elkerülésére.

Használja a vinkrisztin liposzóma

Terápiás Osztály: daganatellenes szer

Farmakológiai Osztály: mitotikus inhibitorok

vinkrisztin liposzóma csak beadni, vagy felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert vinkrisztin liposzóma, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a liposzóma vinkrisztinnel vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását vinkrisztin liposzóma injekció a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását vinkrisztin liposzóma injekció geriátriai populációban. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt vinkrisztin liposzóma

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha kapsz vinkrisztin liposzóma, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata vinkrisztin liposzóma bármely, a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Használata vinkrisztin liposzóma bármely, a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Használata vinkrisztin liposzóma bármely, a következő gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata vinkrisztin liposzóma bármely, a következő általában nem ajánlott, de lehet elkerülhetetlen bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja vinkrisztin liposzóma vagy megadja speciális utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát vinkrisztin liposzóma. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Kezelésére használt gyógyszerek a rák nagyon erős, és számos mellékhatása. Mielőtt megkapta vinkrisztin liposzóma, győződjön meg a kockázatokat és előnyöket. Fontos, hogy szorosan működjön együtt orvosával a kezelés során.

Az orvos vagy más képzett egészségügyi szakember ad vinkrisztin liposzóma egy kórházban, vagy a rák kezelési központ. vinkrisztin liposzóma kap egy tűn keresztül helyezik a vénába.

vinkrisztin liposzóma általában jön egy betegtájékoztató. Olvassa el és kövesse a tájékoztatót. Ha bármilyen kérdése van, forduljon orvosához.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze, hogy rendszeres látogatója az Ön állapotát a vinkrisztin liposzóma, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszer megfelelően működik. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Használata vinkrisztin liposzóma közben terhes is károsíthatja a magzatot. Alkalmazzon hatékony fogamzásgátló használata közben vinkrisztin liposzóma tartani attól, hogy terhes. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, míg a gyógyszer alkalmazását, értesítse orvosát.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha vannak égő, zsibbadás, bizsergés vagy fájdalmas érzés a karok, kezek, lábak, vagy a láb. Ezek tünetei lehetnek nevezett állapot perifériás neuropátia.

Ha vinkrisztin liposzóma véletlenül kiszivárog a véna, ahol az injekciót, akkor károsíthatja a bőrt, ami hegek. Tájékoztassa az orvost rögtön, ha azt észleli, bőrpír, fájdalom, vagy duzzanat az injekció helyén.

A vinkrisztin liposzóma átmenetileg csökkentheti a fehérvérsejtek számának sejtek a vérben, egyre nagyobb az esélye, hogy valamilyen fertőzést. Azt is csökkentheti a vérlemezkék száma, amelyek szükségesek a megfelelő véralvadáshoz. Ha ez történik, vannak bizonyos óvintézkedéseket, amit megtehetsz, különösen, ha a vérkép alacsony, hogy csökkentsék a fertőzés kockázatát, vagy vérzés

vinkrisztin liposzóma okozhat súlyos reakciót úgynevezett tumor lízis szindróma (TLS). Hívja fel orvosát azonnal, ha van egy változás, hogy mennyi, vagy milyen gyakran vizel, gyors súlygyarapodás, izom- vagy ízületi fájdalom, duzzanat a láb vagy a lábszár, vagy fáradt.

vinkrisztin liposzóma okozhat hasi fájdalmat, hányingert, hányást, vagy súlyos székrekedés. Hogy megakadályozzák a székrekedés, az orvos utasíthatja Önt, hogy a hashajtók, folyadékot inni, vagy növelje a rost az étrendben. Kövesse az utasításokat gondosan, hogy megakadályozzák a súlyos székrekedés.

Helyes használata vinkrisztin liposzóma

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha fájdalom vagy érzékenység a has felső részén, világos széklet, sötét vizelet, étvágytalanság, hányinger, hányás, vagy sárga szemek vagy a bőr. Ezek tünetei lehetnek súlyos májbetegségben szenved.

vinkrisztin liposzóma okozhat fáradtságot, zsibbadás vagy bizsergő érzés. Ne közlekedjen, gépek, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, amíg nem tudja, hogyan vinkrisztin liposzóma hatására.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszerek és gyógynövény (pl orbáncfű), illetve vitaminkészítmények.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben vinkrisztin liposzóma

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Akut limfoblasztos leukémia metotrexát, Vidámság, imatinib, doxorubicin, purin, Adriamycinnel, Sprycel, dasatinib Trexall, Purinethol klofarabin, Purixan, Iclusig, Blincyto, blinatumomab, nelarabinra aszparaginázból Erwinia chrysanthemi, Erwinaze, Arranon, tenipozid, pegaspargáz, vinkrisztin liposzóma

 vagy csatlakozz a vinkrisztin liposzóma támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

vinkrisztin liposzóma Side Effects

vinkrisztin liposzóma