versacloz

Kockázatok használatával kapcsolatos klozapiné közé agranulocytosis, ortosztatikus hipotenzió, görcsök, szívizomgyulladás és cardiomyopathia. Agranulocytosis vezethet súlyos fertőzés és a halál. Monitor fehérvérsejtszám (WBC) és az abszolút neutrofil szám (ANC) előtt és a kezelés alatt. Monitor tünetei agranulocytosis és a fertőzés. Klozapint csak egy korlátozott program, amely előírja a gyógyszert felíró, a betegek és a gyógyszertárak beiratkozni veszélye miatt agranulocytosis. Ortosztatikus hipotenzió, bradycardia, ájulás, szívmegállás, görcsök fordultak elő. A kockázat dózisfüggő. Kezelés elkezdésének 12,5 mg titráljuk fokozatosan, és használja osztott adagolás. Használja óvatosan kórelőzményben szereplő vagy annak rizikófaktorai roham. Szívizomgyulladás és cardiomyopathia fordult elő, és végzetes lehet. Megszüntetésére és szerezzen kardiológiai kivizsgálást, ha az eredmények arra utalnak ezek a szív reakciókat. Idős betegek demenciával összefüggő pszichózis kezelt atípusos antipszichotikus gyógyszerek, nagyobb a kockázata a halál. Klozapint nem engedélyezett a betegek kezelésére demenciával összefüggő pszichózis.

Használja a Versacloz

Terápiás Osztály: antipszichotikus

Kémiai Osztály: dibenzodiazepin

Ez a gyógyszer csak egy korlátozott programot. Lehet kérni, hogy olvassa el és írja alá papírokat, amelyek kifejtik a gyógyszer hatását és néhány, a nemkívánatos hatásokat.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolat az életkor hatásaira klozapiné a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát klozapiné az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel székrekedés, baj vizeletürítés, akaratlan mozgások, illetve a korral összefüggő máj, vese vagy szív problémák, amelyek szükségessé óvatosan kapó betegeknél klozapin. Ez a gyógyszer nem használható viselkedési problémák idősebb felnőttek demencia.

Használata előtt Versacloz

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi általában nem ajánlott, de nem lehet elkerülni bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja ezt a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

Ezzel a gyógyszert a következők közül bármelyik okozhat fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de elkerülhetetlen lehet bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja ezt a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek klozapin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Versacloz. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, és ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Ez a gyógyszer jön egy betegtájékoztató betéttel. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

A belsőleges folyadék vagy tabletta étellel vagy anélkül.

Ha használja a széteső tabletta, győződjön meg róla, hogy a kezei szárazak, mielőtt hozzányúlna a tablettát. Ne nyissa ki a buborékcsomagolás, amely tartalmazza a tabletta, amíg készen áll, hogy vegye. Vegye ki a tablettát a buborékcsomagolás bontsa fel a fóliát, majd vesz ki a tablettát. Ne nyomja át a tablettát a fólián. Helyezze a tablettát a szájába. Meg kell olvad gyorsan. Miután a tabletta nem olvad, nyelni, vagy rágja meg a kívánt módon.

Rázza fel az üveget az orális folyadék 10 másodpercig minden használat előtt. Mérjük meg a dózist az adagolási fecskendőt, hogy jön a csomag. Mossuk ki a fecskendőt meleg vízzel használat után.

Igyon sok folyadékot ezzel a gyógyszerrel segít megelőzni a székrekedést.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Helyes használata klozapin

Ha kihagy 2 vagy több napon klozapiné adagok, beszéljen orvosával, mielőtt elkezdi szedni újra. Lehet, hogy újra kell indítani a gyógyszer alacsonyabb dózisban, mint szedtek előtt.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Nem fagyasztható orális folyadék. Dobja fel nem használt gyógyszer 100 nap megnyitása után a palack első alkalommal.

Klozapint okozhat nagyon komoly vér probléma, hogy nem lesz képes érezni. Orvosa ellenőrizni fogja a vér rendszeres látogatások, és fontos, hogy már a végzett vérvizsgálat, amikor a tervek szerint. A gyógyszertár adja ezt a gyógyszert, csak akkor, ha a vérből kimutatható, hogy biztonságos az Ön számára, hogy vegye. Orvosa fog arról a gyógyszer megfelelően működik, és módosítsa az adagot, ha szükséges.

Ha már ezt a gyógyszert rendszeresen, ne hagyja abba a szedését anélkül, hogy először beszélt kezelőorvosával. Orvosa, hogy fokozatosan csökkentse az összeget szed leállítása előtt teljesen. Ez segít megelőzni a betegség ettől hirtelen visszatér, és csökkenti az esélyét a tünetek, mint a fejfájás, hányinger, hányás vagy hasmenés.

Óvintézkedések használat közben Versacloz

Ez a gyógyszer növeli a hatását az alkohol és más központi idegrendszer (CNS) depresszáns, ami olyan gyógyszerek, amelyek lassítják az idegrendszert, és esetleg álmosságot. Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer szénanátha, egyéb allergiák, vagy megfázás, nyugtatók, nyugtatók, vagy alszik, gyógyszer, recept fájdalom gyógyszer vagy kábítószer, gyógyszer görcs vagy barbiturátok, izomlazítók, vagy érzéstelenítők, köztük a fogászati ​​érzéstelenítő. Kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen a fenti használata közben ezt a gyógyszert.

Klozapint átmenetileg csökkentheti a fehérvérsejtek számának sejtek a vérben, ami növeli az esélyét, hogy valamilyen fertőzést. Tudassa orvosával rögtön, ha úgy gondolja, hogy az influenza, vagy fertőzés. Lehetséges jelek és tünetek közé tartozik a láz, fáradtság, torokfájás, vagy gyengeség. Bizonyos óvintézkedéseket lehet venni, ha a vérkép alacsony csökkenteni a fertőzés kockázatát közé

Forduljon orvosához, a lehető leghamarabb, ha mellkasi fájdalom vagy diszkomfort érzés, a gyors szívverés, légzési nehézség vagy láz és hidegrázás. Ezek tünetei lehetnek egy nagyon komoly probléma a szívet.

Klozapint álmosságot, homályos látás vagy görcsök (görcsrohamok). Ne vezessen, ne üzemeltessen gépeket, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, amíg ezt a gyógyszert szedi.

Ez a gyógyszer is okozhat változásokat a szívritmus, mint a nevezett állapot QT-szakasz megnyúlása. Ez okozhat ájulást vagy súlyos mellékhatások néhány betegnél. Forduljon orvosához, rögtön, ha olyan tünetek a szívritmuszavarok, mint például a gyors, lüktető, vagy egyenetlen szívverés.

Rosszullétet, szédülést, vagy ájulás léphet fel, különösen, ha felkel a fekvő vagy ülő helyzetből hirtelen. Ezek a tünetek nagyobb valószínűséggel fordulnak elő, amikor elkezdi szedni ezt a gyógyszert, vagy ha a dózis emelésekor. Felállt, lassan segíthet. Ha ez a probléma továbbra is fennáll, vagy rosszabbodik, kérdezze meg orvosát.

Ez a gyógyszer fokozhatja a cukor mennyiségét a vérben. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha fokozott szomjúság vagy a vizelés. Cukorbetegek ellenőrizni kell a vér és a vizelet cukorszintjét gyakrabban, mint a normál a gyógyszer szedése alatt.

Versacloz Side Effects

Versacloz (klozapin)

Egyes betegeknél, klozapin emelkedését okozhatja öntözést a száj. Más betegek, azonban lehet kap szájszárazság. Ideiglenes enyhítésére szájszárazság, használat cukormentes rágógumi és cukorka, olvadék bit jég a szájában, vagy használja a nyál helyettesíti. Azonban, ha a száj továbbra is úgy érzi, száraz több mint 2 hétig, kérdezze meg orvos vagy fogorvos. Folytatva a szájszárazság fokozhatja a fogászati ​​betegségek, köztük a fogszuvasodás, az ínysorvadás, és gombás fertőzések.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha görcsei (rohamok), légzési nehézség, szapora szívverés, magas láz, magas vagy alacsony vérnyomás, fokozott verejtékezés, húgyhólyag feletti kontroll elvesztése, súlyos izommerevség, szokatlanul sápadt bőr, vagy fáradtság. Ezek tünetei lehetnek egy súlyos állapot, amelyet neuroleptikus malignus szindróma (NMS).

Ez a gyógyszer okozhat retardált mozgászavarok (mozgási rendellenesség) az idősek körében, különösen az idős nőket. Hagyja abba a gyógyszer és kérdezze meg orvosát azonnal, ha bármilyen a következő tünetek a gyógyszer szedése alatt: ajak smacking vagy gyűrődést, fújtatva az arcon, gyors, vagy féregszerű mozgások a nyelv, ellenőrizetlen rágás mozgalmak, vagy ellenőrizetlen a karok és a lábak.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha fájdalom vagy érzékenység a has felső részén, világos széklet, sötét vizelet, étvágytalanság, hányinger, szokatlan fáradtság vagy gyengeség, vagy sárga szemek vagy a bőr. Ezek tünetei lehetnek súlyos májbetegségben szenved.

Győződjön meg róla, minden orvosnak vagy fogorvosnak, aki kezeli, akkor tudja, hogy ezt a gyógyszert szedi. Lehet, hogy hagyja abba a gyógyszer néhány napig, amíg a műtétet vagy az orvosi vizsgálatok.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszerek és gyógynövény (pl orbáncfű), illetve vitaminkészítmények.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Skizofrénia Seroquel, Abilify, kvetiapin, riszperidon, olanzapinnal Zyprexa, Risperdal, Latuda aripiprazol, Geodon, klozapin, Rexulti, klórpromazin, Invega ziprasidon, Seroquel XR, Thorazin, Saphris Invega Sustenna, Clozaril, Vraylar paliperidon, lurasidone, ioxapin , trifluope

 vagy csatlakozz a Versacloz támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.