Venus Williams, tenisz

NÉV: Venus Williams

SPORT: tenisz

INJUR; Íngyulladás mindkét csuklóját

Kosárlabda: Donyell Marshall, Golden State Warriors; Patrick Ewing, New York Knicks; Labdarúgás: Gabe Wilkins, Green Bay Packer; Baseball: Ken Hill, Anaheim Angels

Williams kifejlesztett íngyulladás mindkét csuklója, de rosszabb a bal csuklóját. A sérülés miatt kénytelen volt kivonni a három fontos esemény: az Australian Open januárban, a State Farm Classic februárban, és az Ericsson Open (korábban Lipton Open) március végén. Bár nem teljesen összefüggő, az apja kijelentette, hogy azt fontolgatja, visszavonul, hogy folytassa a tanulmányait, és összpontosítani rá egyéb üzleti érdekek.

Tizenkilenc éves Venus Williams az egyik nagy fiatal csillagok a játék, befejező tavaly 3. számú Női Tenisz Szövetség rangsorban. Ő már felhalmozott 4.600.000 $ a pályafutása, nem számítva rá bejegyzések. Amellett, hogy ő egyéni karrier, Venus és Serena nővére teszik ki a világ egyik legjobb páros csapatok.

Íngyulladás a csukló íngyulladás körülvevő csuklóját, hogy ellenőrizzék, hogy az a csukló mozog. Íngyulladás keresztül fejlődik túlzott a kéz és a csukló. Ez gyakori tenisz játékosok, hogy az íngyulladás, a csuklók, mert tart egy ütő és tegye törzs kezükön minden ütemben. Sok teniszezők hit backhands, és néha forehands, két kézzel, és a nem domináns kéz felelős dobta fel a labdát. Ezek az intézkedések fel állandó törzs a csuklóját, és ahhoz vezethet, hogy az ismétlődő megerőltetés okozta sérülések. Egy atléta leírni a fájdalmat, valahányszor használja a csuklóját – során egyaránt hatású, és nyomás alatt tartja rajta, mint a hordozó táska, avagy push-up. A sérülés lehet romlott hibás technika vagy szélsőséges túlzott.

A sérülés diagnózisa a klinikai vizsgálat. Orvosok vehet egy X-ray, hogy megszüntesse a lehetőségét, hogy egy csont probléma, és nem egy MRI, amely megmutatja a gyulladást. Azonban ezek a vizsgák általában nem szükséges.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …