ventriculogram – téma áttekintése

A ventriculogram egy teszt, amely megmutatja a képeket a szíved. A képek azt mutatják, hogy mennyire jól a szív pumpáló. A képek tudassa orvosával állapotának ellenőrzéséhez alsó kamra a szív, az úgynevezett kamrákba.

A nem invazív képalkotó vizsgálat. Kapsz egy injekciót speciális festék a vérben. Ezután az orvos egy speciális kamerát, hogy milyen jól el szív pumpáló vér; Invazív eljárás. Ez a vizsgálat részeként történik egy szívkatéterezés. Az orvos beszúr egy vékony, hajlékony katéter a szívedbe. Az orvos használ a katétert, hogy adja festéket a szívedbe. Ez festék teszi a belsejében a szív jelenik meg a röntgen. Ezután az orvos tudja, hogy milyen jól meg szív pumpáló.

Melyik a következő állítások igazak; Minden évben, a szívbetegség életét követeli több nő, akkor a mellrák és a tüdőrák kombinált; A nagyobb százalékát nő hal meg egy éven belül, a szívroham, mint a férfiak; A halálozási arány az afrikai-nők miatt szív- és érrendszeri betegségek nagyobb, mint a fehér nők; A cukorbetegség egy kockázati tényező a szívbetegségek; A válasz: Mindannyian. És a szakértők azt mondják ők képviselik csak a jéghegy csúcsa, amikor a …

A ventriculogram tudja mutatni

A mozgalom a szívizom, mint a kamrák töltse ki és vért pumpálni; A méret a kamrák; Hogy hatékonyan a bal kamra pumpálja a vért (ejekciós frakció); Milyen jól vér áramlik át szívbillentyű (aorta és mitrális szelepek).