vancomycin-rezisztens Enterococcus (VRE) gyakran ismételt kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha Ön vagy valaki az Ön otthonában VRE, itt van néhány hasznos intézkedést, amely segít megelőzni a terjedését

Beszélje meg az egészségügyi szolgáltató és forduljon orvoshoz.

Általában az egészséges emberek alacsony kockázata, hogy a fertőzött VRE. Ezért alkalmi kapcsolatot, mint a csókolózás, ölelgetés, és megható, általában biztonságos. A látogatók kezet kell mosni, mielőtt elhagyja a fertőzött személy szobájába. Emellett viseljen eldobható kesztyűket ha előre kapcsolatba testnedvekkel. Ha túlzott érintkezés testnedvekkel várható, viseljen ruháját. Az is elfogadható, a csecsemők és a gyermekek számára, hogy alkalmi érintkezés ezeknél a betegeknél.

Kívül egészségügyi intézményekben, kevés kockázatot, hogy fertőzött VRE. Az otthon, a következő óvintézkedéseket kell tenni

Egy Arkansas kórház 1998-ban létrehozott egy programot, hogy törölje el a VRE segítségével szigorú beteg elhatárolás eljárások és alaposan oktatására alkalmazottak. Közül a leghatékonyabb óvintézkedések a kézmosás. Bár az alkalmazottak egy része arra panaszkodott, hogy a program túlságosan bonyolult és munkaigényes, aránya VRE fertőzés drámaian csökkent.

Szerint theernment, 1996 végén, VRE-ben észleltek először a regionális koalíció egészségügyi létesítmények állami és helyi egészségügyi szervek Iowa, Nebraska és Dél-Dakota. Hat hónapon belül, VRE átterjedt közel fele az egészségügyi létesítmények a régióban. A VRE munkacsoport kezdett csökkentési programot, hogy a kombinált kimutatására VRE kolonizált vagy-fertőzött betegekben a fertőzés-ellenőrzési intézkedések és a megfelelő kurzusok az antibiotikumok. Két év, VRE-ben jelentősen csökkent a régióban, beleértve a kifejezetten csökkenti a hosszú távú gondozást biztosító létesítmények és megszüntetése minden akut gondozási létesítmények.