Vancocín HCI pulvules

Terápiás Osztály: Antibiotikum

Használja a Vancocín HCI Pulvules

Kémiai Osztály: glikopeptid

Vancomycin családjába tartozik nevezett gyógyszerek antibiotikumok. Úgy működik, hogy megöli a baktériumokat, vagy megakadályozzák azok növekedését. Ez nem fog működni a megfázás, influenza, vagy más vírusfertőzések.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolat az életkor a hatását a vancomycin a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát vancomycin az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő vesebetegségben szenved, amely miatt szükségessé óvatosság vagy kiigazítást a dózist kapó betegeknél vancomycin.

Használata előtt Vancocín HCI Pulvules

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

Ha használja a folyékony orális

Tartsa ezt a gyógyszert a teljes kezelési idő, akkor is, ha jobban érzi magát néhány nap után. A fertőzés nem tisztázzuk, ha abbahagyja a gyógyszer túl hamar.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Tárolja az orális folyadék a hűtőben, mert hő hatására a gyógyszert, hogy lebontják.

Fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást kezelés alatt és után. Ez annak biztosítására, hogy a colitis tisztázódott teljesen. Vér, vizelet, és a hallás vizsgálatokra lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Helyes használata Vancocín HCI Pulvules

Ha a tünetek nem javulnak néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha a következő tünetek alatt és után a gyógyszeres kezelés: vér a vizeletben, a változás a gyakori vizeletürítés vagy a vizelet mennyiségét, légzési nehézség, hányinger vagy hányás, duzzanat a láb, vagy alacsonyabb lábak, vagy gyengeség.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha hirtelen csökkenése hallás vagy halláskárosodás, amely kísérheti szédülés és fülcsengés. Mondja el orvosának, ha szédülés vagy szédülés, hányinger, állandó mozgása önálló vagy környékén, vagy érzés spinning. Ezek tünetei lehetnek halláskárosodást vagy az egyensúlyérzéket.

Ha orvosa megrendelések kolesztiramin vagy kolesztipol a colitis, ne vegye vancomycin szájon belül 3-4 órát vesz ezekkel a gyógyszerekkel. Ellenkező esetben tartsa vancomycin megfelelő működését.

Ha ezt a gyógyszert szedi a hasmenés okozta egyéb antibiotikumok, ne vegyen be semmilyen más gyógyszert hasmenés ellenőrzése nélkül orvosával. Egyéb gyógyszerek hasmenés előfordulhat, hogy a hasmenés rosszabb, vagy hogy ez tovább tart.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Óvintézkedések használat közben Vancocín HCI Pulvules

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Vancocín HCI Pulvules Side Effects

Vancocín HCI Pulvules (vancomycin)

A meticillin-rezisztens Staphylococcus aureus fertőzés vancomycin, ofloxacin, linezolidnál, Zyvox, Daptomicinnel Cubicin

A bőr vagy lágyszöveti fertőzés ciprofloxacin, amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, metronidazol, Augmentin

Bakteriális fertőzés ciprofloxacin, amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, metronidazol, Augmentin

Szepszis vancomycin, ceftriaxon, cefuroxim, Rocephin, Ceftin tobramycin

 vagy csatlakozz a Vancocín HCI Pulvules támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.