vaccinia immunglobulin, az emberi intravénás

Immunglobulin intravénás (humán) (IGIV) termékek leírták, hogy társul veseműködési zavar, akut veseelégtelenség, nephrosis ozmotikus, proximalis tubularis nephropathia, és a halál. Legyen óvatos hajlamos betegeknél az akut veseelégtelenség és kezeli a minimális koncentrációnál áll rendelkezésre, és a lehető legkisebb infúziós sebességgel lehetséges. Magasabb a veseelégtelenség jártak IGIV tartalmazó termékek szacharózt és beadott napi dózisban 400 mg / kg vagy ennél nagyobb. Vaccinia immun globulin szacharózt tartalmaz (5%), mint a stabilizátor és az ajánlott dózis 100 mg / kg.

Használja a vaccinia immunglobulin, az emberi

Terápiás Osztály: Immune szérum

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert vaccinia immunglobulin, az emberi, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a vaccinia immunglobulin, az emberi vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Tanulmányok vaccinia immunglobulin, az emberi végeztek csak a felnőtt betegek, és nincs ismert specifikus információk összehasonlításával használata vaccinia immunglobulin gyerekeknél használatát más korcsoportokban.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával használata vaccinia immunglobulin az idősek használatát más korcsoportokban.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Mielőtt tehénhimlőt immunglobulin, az emberi

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát vaccinia immunglobulin, emberi. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Győződjön meg róla, hogy megvitassák a kockázatok és előnyök a vaccinia immunglobulin, az emberi orvosával.

Jelentés az összes fertőzés gondolták volna esetleg továbbítani ezt a terméket, amelynek orvosát hívja Cangene Corporation 1-877-CANGENE.

Az adagot a vaccinia immunglobulin, az emberi különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú vaccinia immunglobulin, emberi. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Mondd meg az egészségügyi szolgáltató, ha valaha is volt a reakció, hogy a védőoltás.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Megszüntetett megszűnt

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

Himlőoltás Reakció cidofovir, Vistide

 vagy csatlakozz a vaccinia immunglobulint támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Helyes használata vaccinia immunglobulin, az emberi

Óvintézkedések Bár tehénhimlőt immunglobulin, az emberi

vaccinia immunglobulin, az emberi Side Effects

vaccinia immunglobulin