ultravate pac krém

Gyulladás kezelésére és viszketés által okozott bizonyos bőrbetegségek. Azt is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Ultravate PAC krém egy készlet, amely tartalmaz egy helyi kortikoszteroid és egy nedvesítőszer. A kortikoszteroid csökkenti a bőr gyulladását (bőrpír, duzzanat, viszketés és irritáció). A nedvesítőszer hidratálja és puhítja a bőrt.

Forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltató azonnal, ha ezek közül bármelyik vonatkozik Önre.

Egyes egészségügyi feltételek kölcsönhatásba Ultravate PAC krémet. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen egészségügyi feltételek, különösen, ha a következők bármelyike ​​érvényes Önre

Egyes gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek Ultravate PAC krémet. Mindazonáltal, konkrét kölcsönhatások Ultravate PAC krémet ismertek ebben az időben.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, ha Ultravate PAC krém kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel szedése. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, mielőtt elkezdené, hagyja abba, vagy változtassa meg az adagolást minden gyógyszer.

Használja Ultravate PAC krémet utasítása szerint az orvos. Ellenőrizze a címkét a gyógyszer pontos adagolási útmutatót.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató bármilyen kérdése merülne fel, hogyan kell használni Ultravate PAC krémet.

Minden gyógyszer okozhat mellékhatásokat, de sokan nem, vagy kisebb, mellékhatások. Kérdezze meg orvosát, ha ezek bármelyike ​​leggyakoribb mellékhatások tartósak, vagy zavaró

Szárazság; viszkető; enyhe, átmeneti égő érzés, irritáció, hámlás, bőrpír, érzékenység, vagy szúrás.

Súlyos allergiás reakciók (bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés, légzési nehézség, mellkasi szorítás, duzzanat a száj, az arc, az ajkak, a nyelv); akne-szerű kiütés; égő, repedés, irritáció vagy peeling nincs jelen alkalmazása előtt Ultravate PAC tejszín; túlzott szőrnövekedés; gyulladt szőrtüszők; gyulladás a száj körül; izomgyengeség; tünetei a magas vércukorszint (pl, kipirulás, zavartság, álmosság, fokozott szomjúság, fokozott vizeletürítés); elvékonyodása, puhító, vagy elszíneződés a bőrön; szokatlan súlygyarapodás, különösen az arcon.

Ez nem egy teljes listát az összes mellékhatást, hogy előfordulhat. Ha kérdése van mellékhatása, vegye fel a kapcsolatot az egészségügyi szolgáltató. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Jelenteni mellékhatásokat az illetékes hatóságnak, kérjük, olvassa el az Útmutató a Problémák bejelentése az FDA.

Kapcsolat 1-800-222-1222 (az American Association of méregközpontok), a helyi mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal. A tünetek lehetnek fokozott szomjúság vagy a vizelés; izomgyengeség; szokatlan súlygyarapodás, különösen az arcon.

Tárolja Ultravate PAC krém szobahőmérsékleten között 59 és 86 ° F (15 és 30 ° C). Tartsa távol hőtől, nedvességtől, és a fény. Nem fagyasztható. Ne tárolja a fürdőszobában. Tartsuk Ultravate PAC krém elzárva a gyermekek és a háziállatok távol.

Ez az információ nem használható annak eldöntésére, hogy ne vegye Ultravate PAC krémmel vagy bármilyen más gyógyszert. Csak az egészségügyi szolgáltató rendelkezik a tudás és a képzés, hogy melyik gyógyszer az Ön számára megfelelő. Ez az információ nem támogat semmilyen gyógyszert biztonságos, hatékony, vagy jóváhagyott kezelésére olyan beteg, egészségi állapotára. Ez csak egy rövid összefoglaló általános tájékoztatás Ultravate PAC krémet. Ez nem tartalmazza az összes információt a lehetséges felhasználási, irányok, figyelmeztetések, óvintézkedések, kölcsönhatások, káros hatások, illetve kockázatok kérheti Ultravate PAC krémet. Ez az információ nem különleges orvosi tanácsot, és nem helyettesíti információt kap a az egészségügyi szolgáltató. Meg kell beszélni az egészségügyi szolgáltató számára teljes körű tájékoztatást a kockázatok és előnyök a Ultravate PAC krémet.