ultrase

Használja a Ultrase

Terápiás Osztály: enzimhelyettesítő

Farmakológiai Osztály: Enzyme

Pancrelipase tartalmazza a szükséges enzimek az emésztést a fehérjék, keményítők, és zsírok.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát Creon®, Pancreaze®, Pertzye ™ és Zenpep® gyermekeknél.

Használata előtt Ultrase

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását Ultresa ™ gyermekek 12 hónaposnál fiatalabb korban, és Viokace ™ gyermekeknél. A biztonságosságot és hatékonyságot nem igazolták ebben a korcsoportban.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását Creon®, Pancreaze® és Pertzye ™ geriátriai betegekben.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát Ultresa ™, Viokace ™ és Zenpep® az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő vese-, máj-, vagy szívproblémák, ami megkövetelheti óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél ezek a gyógyszerek.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek pankrelipázt. Lehet, hogy nem kifejezetten a Ultrase. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Ez a gyógyszer jön egy Gyógyszeres kezelés útmutató. Nagyon fontos, hogy elolvassa és megértse ezt az információt. Ügyeljen arra, hogy kérdezze meg orvosát, ha bármit nem értem.

Vedd ezt a gyógyszert étkezés közben, vagy snack és elegendő folyadékot lenyelni teljesen, ha másképp nem az orvos utasítása szerint.

Felírásakor ezt a gyógyszert, a feltétel, az orvos előírása szerint a személyes diéta az Ön számára. Kövesse a speciális diétát óvatosan. Ez azért szükséges, mert a gyógyszer megfelelő működéséhez. Az is fontos, hogy igyon sok vizet, miközben Ön ezt a gyógyszert.

Azoknál a betegeknél, a tabletta szedését

Azoknál a betegeknél, figyelembe véve a késleltetett hatóanyag-leadású kapszulák

Ne változtassa márka vagy adagolási formák pankrelipázt ellenőrzése nélkül orvosával. A különböző termékek nem működnek azonos módon. Ha újratölteni a gyógyszert, és úgy néz ki, különböző, kérdezze meg gyógyszerészét.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Helyes használata pankrelipázt

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Lehet tárolni Creon® kapszulákat szobahőmérsékleten 30 napig. Dobja fel nem használt gyógyszert 30 nap után.

Tárolja a késleltetett felszabadulású kapszula egy szorosan lezárt tartályban, hogy megvédje őket a nedvességtől.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrzi a folyamatban az Ön vagy a gyermek rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy Ön vagy gyermeke továbbra is biztosítani kell azt.

Azoknál a betegeknél a gyógyszer szedését a port tartalmazó

Óvintézkedések használat közben Ultrase

Szedő betegeknél a por formájában a gyógyszer

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke szokatlan vagy súlyos hasi vagy gyomorfájdalom, baj múló széklet, hányinger vagy hányás. Ezek lehetnek a tünetek egy ritka, de súlyos bélbetegség úgynevezett kötőszöveti colonopathy.

Ez a gyógyszer készül a hasnyálmirigy sertések. A kockázata, hogy a vírust gyógyszerek készült sertés szervek már jelentősen csökkent az elmúlt években. Ez az eredmény a szükséges vizsgálati bizonyos vírusok, és a tesztelés gyártás során ezen gyógyszerek. Bár átvitelének kockázatát bizonyos vírusok emberek, akik használják a gyógyszert alacsony, beszéljen orvosával, ha Ön vagy gyermeke aggályai.

Ez a gyógyszer okozhat komoly típusú allergiás reakciók, beleértve az anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Hívja fel orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, csalánkiütés, rekedtség, légzési nehézség, nyelési vagy bármely duzzanat a kéz, arc, száj vagy a garat, miközben Ön vagy gyermeke ezt a gyógyszert.

Tájékoztassa orvosát, ha kórtörténetében kóros vércukorszint mielőtt Zenpep®.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Ultrase Side Effects

Ultrase (pankrelipázt)

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Krónikus hasnyálmirigy Creon, Zenpep, pankrelipázt, Pancreaze, pankreatin Pertzye, Viokase

Exokrin hasnyálmirigy zavar Kreónt, Zenpep, pankrelipázt, Pancreaze, Viokase, Pertzye

Cisztás fibrózis azitromicint, Zithromax, gentamicin, Kreónt, E-vitamin, a tobramycin, amikacin