ultralytic 2 krém 20%

Csak külsőleg. Nem szemészeti használatra.

Ultralytic ™ 2 krém tartalmaz 20% karbamidot helyi kozmetikai jármű, amely 12% -os ammónium-laktát.

Ultralytic ™ 2 Cream egy keratolytic bőrpuhító hidratáló. Egy gramm tartalmaz 20% karbamid, tisztított víz, ammónium-laktát, a fehér vazelin, oktil-palmitát, cetil-alkohol, kapril / kaprinsav triglicerid, hidrogénezett poliizobutén, a glicerin, a gliceril-sztearát és PEG-100-sztearát, rizskeményítő, a cetearil-alkohol és cetearil-glükozid, fenoxi-etanol , dimetikon, kálium-szorbát, allantoin, xantángumi, tokoferil-acetát.

A karbamid a diamid szénsav, a következő kémiai szerkezetű

Karbamid óvatosan bomlasztja / feloldja a sejtközi mátrix felszíni hámsejteket lazítás, és lehetővé teszi a vedlés a durva, megvastagodott, és pikkelyes hiperkeratikus bőrt. Karbamid hidratálja és puhítja a bőrt.

Farmakokinetikai a hatásmechanizmusa a helyileg alkalmazott karbamid még nem ismertek.

Lágyítására, simító és eltávolítása a durva hántolás szarutúltengéses bőr állapotok, mint xerosis, ichthyosis, a bőr repedéseket és hasadásokat, dermatitis, ekcéma, pikkelysömör, keratózis és bőrkeményedés.

Ismert túlérzékenység a felsorolt ​​összetevőket. Abba kell hagyni, ha a túlérzékenységi figyelhető meg. Napozás bőrfelületet kezeljük Ultralytic ™ 2 Cream minimálisra kell csökkenteni, vagy elkerülni.

Csak külsőleg. Kerüljük a szemmel, az ajkak vagy a nyálkahártyát.

A betegek tájékoztatása: Ez a gyógyszer kell használni, mint utasítása szerint egy orvos, és nem alkalmazható semmilyen más feltételnek azonkívül, amelyre felírták. Ha bőrpír vagy irritáció lép fel, ne használja tovább.

Terhesség: Terhesség kategória C. reprodukciós állatkísérleteket nem végeztek Ultralytic ™ 2 krém. Azt sem tudjuk, hogy Ultralytic ™ 2 krém is okozhat magzati károsodást beadva egy terhes nő, vagy befolyásolja a reprodukciós képességet. Ultralytic ™ 2 Cream kell adni egy terhes nő csak akkor, ha erre egyértelműen szükség van.

Szoptatós anyáknak: Nem ismert, vajon ez a gyógyszer kiválasztódik az anyatejbe. Mivel sok gyógyszer kiválasztódik az anyatejbe, óvatosan kell eljárni, ha Ultralytic ™ 2 Cream adjuk szoptató nő.

Átmeneti csípő, égő érzés, viszketés vagy irritáció léphet fel, és általában eltűnnek abbahagyták a gyógyszert.

Alkalmazza Ultralytic ™ 2 krém az érintett bőrfelületre naponta kétszer, vagy utasítása szerint az orvos. Dörzsölje, amíg teljesen felszívódik.

Ultralytic ™ 2 Cream 20% kerül forgalomba 113 g (4OZ.) Cső.

NDC 13613-230-04

Szobahőmérsékleten 15 ° -25 ° C (59 ° -77 ° F).

Fagytól védeni kell.

Mfg. Kizárólag

05-May