tung mag: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Abrasin, Aleurites cordatus, Aleurites javanicus, Aleurites moluccanus, Aleurites pentaphyllus, Aleurites remyi, Aleurites trilobus, Arbol Candil, Arbre Ă Huile du Japon, Balucanat, tengeri dió, banhulfa, dió, Kína-fa olaj, gróf ..; Lásd az összes nevet Abrasin, Aleurites cordatus, Aleurites javanicus, Aleurites moluccanus, Aleurites pentaphyllus, Aleurites remyi, Aleurites trilobus, Arbol Candil, Arbre Ă Huile du Japon, Balucanat, tengeri dió, banhulfa, dió, Kína-fa olaj, Ország dió, indiai dió, jatrophát moluccana, Kukui, Noix d’Abrasin, Noix de Bancoulier, Noyer de Bancoule, Noyer des Moluques, Nuez de la India, Otaheite dió, Tung, lakk fa, Vernicia cordata; elrejtése nevek

Tung mag a mag a gyümölcs által termelt tung fa. Tung magok hasonlítanak a dió és a kifejezés â € śwalnutâ € ť alkalmazzák ezt a fajt. De légy nagyon óvatos, ne keverjük össze tung mag a közös dió. Ellentétben dió, tung magok rendkívül mérgező, sőt halálos, ha nyersen fogyasztanak; Annak ellenére, hogy ezek a súlyos biztonsági aggályokat, az emberek használni az olajat, és a magja tung mag, hogy a gyógyszert; Az emberek tung mag az asztma és a bél problémák, mint a hasmenés és székrekedés; Tung vetőmag miatt gyakran a fejbőrön, hogy ösztönözze a haj növekedését; A gyártás, az olaj a tung vetőmag használják szappanok, gumi helyettesítő, linóleum, és a szigetelés. A mag torta tung vetőmag használják trágyázásra. A mag is a forrása az olaj, amelyet széles körben használják a fa tartósítószer és lakk.

Tung mag tartalmazza a különböző anyagokat, amelyek serkentik a belek, ami izzadás. Azt is tartalmaz mérgező vegyi anyagok, mint például a cianid.

Elegendő bizonyíték fo; Asztma; Hasmenés; Székrekedés; Kopaszság, amikor az a fejbőrön Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát tung vetőmag e célra.

Tung mag nem biztonságos, ha a szájba. Ez tartalmaz egy kémiai hasonló cianid, valamint más mérgek. Még egy mag okozhat súlyos mérgezést. Tung vetőmag okozhat extrém hasi fájdalom, heves hányást, légzési problémák, esetleg halált; Nincs elég információ tudni tung mag biztonságos, ha közvetlenül a bőrre; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: ez nem biztonságos, hogy valaki vegye tung vetőmag szájjal. Ha Ön terhes vagy szoptat, -feeding, ez árthat neked, valamint a baba.

Jelenleg nincsenek információk Tung SEED interakciók

A megfelelő adag tung mag számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó kora, egészségi állapota, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok tung magot. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Duke JA. CRC handbook gyógynövények. 1. ed. Boca Raton, FL: CRC Press, LLC, 1985.

Duke JA. Kézikönyv a gyógynövények. 2nd ed. Boca Raton, FL: CRC Press, LLC, 2002.

Meyre-Silva C, Mora TC, Biavatti MW, et al. Előzetes fitokémiai és farmakológiai vizsgálatok Aleurites moluccana hagyja [L.} Willd. Phytomedicine 199; 5: 109-13.

Pedrosa RC, Meyre-Silva C Cechinel-Filho V, et al. Hipolipidémiás aktivitását metanolos extraktumának Aleurites moluccana. Phytother Res. 200; 16: 765-8.

Quintao NL, Antonialli cs, da Silva GF, et al. Aleurites moluccana és fő aktív hatóanyagot, a flavonoid 2 “-O-rhamnosylswertisin, ígéretes antinociceptív hatásokat mutat kísérletes modelljeiben túlérzékenység egérben. Pharmacol Biochem Behav 201; 102: 302-11.

Quintao NL, Meyre-Silva C, Silva GF, et al. Aleurites moluccana (L.) Willd. Levelek: Mechanikus antinociceptív tulajdonságokat szabványosított szárított kivonat és kémiai jelölők. Evid alapú kiegészítő Alternatív Med 201; 2011: 179.890.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió