triostat

A euthyreoid betegeknél dózisok tartományon belül napi hormonális követelmények hatástalanok a súlycsökkentés. Nagyobb dózisok szintén súlyos vagy akár életveszélyes megnyilvánulásai toxicitás, különösen ha a társítva szimpatomimetikus aminok, mint például azok, amelyeket az étvágycsökkentő hatást.

Használja a Triostat

Terápiás osztály: A pajzsmirigy-kiegészítésében

Liothyronine injekció lehet használni, mint helyettesíti az orális dózis, ha egy gyors hatás van szükség, és ha az orális beadás nem megengedett.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Korlátozott információ áll rendelkezésre a kapcsolat a kor hatását liothyronine injekció a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátria-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát liothyronine az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő vese vagy szív-és érrendszeri problémák, ami szükségessé teheti a dózis módosítására kapó betegeknél liothyronine.

Használata előtt Triostat

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy folytatni kell, hogy vegye. Vér- és vizeletvizsgálat lesz szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Liothyronine nem adható olyan betegeknek, akik szintén mesterséges rewarmers.

Liothyronine nem alkalmazható az elhízás kezelésére vagy abból a célból, hogy elveszti súlyát. Ez a gyógyszer hatástalan a súlycsökkentés és ha figyelembe nagyobb mértékben, akkor okozhat komolyabb betegségek.

Hypothyreosis néha okozhat meddőséget férfiak és a nők. Liothyronine nem alkalmazható a meddőség kezelésére, kivéve, ha ez okozta hypothyreosis.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Helyes használata Triostat

Terhesség kategória Tanulmányok azt mutatják, nincs kockázat

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Hypothyreosis, pajzsmirigy után eltávolítása levotiroxin, Synthroid, Levoxyl, Armour pajzsmirigy, Cytomel, liothyronine

Pajzsmirigy elnyomása teszt levotiroxin, Synthroid, Levoxyl, Cytomel, liothyronine, Tirosint

TSH elnyomás levotiroxin, Synthroid, Levoxyl, Armour pajzsmirigy, Cytomel, liothyronine

Myxedema Cytomel, liothyronine

Óvintézkedések használat közben Triostat

 vagy csatlakozz a Triostat támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Triostat Side Effects

Triostat (liothyronine)