tricuspidalis atresia életmód és a hazai jogorvoslati

Ha a baba megszületik tricuspidális atresia, úgy tűnhet, hogy szinte az összes időt töltött a kórházban, vagy egy orvosi rendelő. De nem lesz az otthon töltött idő is. Íme néhány tipp a gondozó a gyermek otthon.

Törekedjünk a helyes táplálkozás. A baba egy nehéz időszak fogad elég kalóriát, egyrészt azért, mert ő gumik könnyebben etetés közben, és mert a megnövekedett kereslet a kalória. Ez gyakran hasznos, hogy a baba gyakori, kis adagokat.

Az anyatej kiváló forrása a táplálkozás, de képlet jól működik is. Előfordulhat, hogy a kettő kombinációja biztosítja a jó egyensúlyt a táplálkozás és ütemezési rugalmasságot. Kérdezze meg orvosát vagy a kórházi a rendelkezésre álló erőforrások szivattyúzására anyatejbe. Egyes kórházak bérelni mell szivattyúk. A gyermek kardiológus is ajánlja táplálék-kiegészítők vagy látogatás a dietetikus a részleteket.

Megelőző antibiotikumok. A gyermeke kardiológus valószínűleg azt javasolják, hogy a gyermek előtt megelőző antibiotikus egyes fogászati ​​és egyéb eljárásokat, amelyek megakadályozzák a baktériumok bejutását a véráramba, és megfertőzni a belső bélés a szív (fertőzéses szívbelhártya-gyulladás).

Felnőttek tricuspidalis atresia

Gyakorlás jó szájhigiénia – fogmosás és fogselyem a fogak, egyre rendszeres fogászati ​​ellenőrzés – is egy jó módja a fertőzés megelőzésének.

Ahogy a gyermek növekszik, beszélj a kardiológus, hogy melyik tevékenység legjobb a gyermek számára. Ha néhány off-határértékek, mint a versenysport, ösztönzik a gyermek más üldözés helyett inkább amit ő nem tud.

Ha egy felnőtt és tricuspidalis atresia, tartsa a rendszeres nyomon követés kinevezések az orvosával képzett veleszületett szívbetegségek. Orvosa javasolhatja több teszt, hogy értékelje a feltétele a nyomon követés találkozókat.

Orvosa javasolhatja, hogy előtt megelőző antibiotikus bizonyos fogászati ​​vagy orvosi eljárásokat, amelyek megakadályozzák fertőzéses szívbelhártya-gyulladás.

Kérdezze meg orvosát, hogy mely tevékenységek legjobb az Ön számára, és ha van olyan sport vagy tevékenységek, hogy szükség lehet korlátozni vagy megakadályozni.

Ha egy nő tricuspidalis atresia és te tekintve teherbeesés, beszéljen orvosával kockázataival kapcsolatos terhesség. Ha terhes, és van tricuspidalis atresia vagy más veleszületett szívbetegsége, orvosa valószínűleg javasoljuk, hogy kap ellátást egy orvos képzett nők kezelésével veleszületett szívfejlődési akik terhesek.