toxikus reakció rovarok vagy pókok mérge – téma áttekintése

Falatok és csípések a rovarok ellen (méhek, darazsak, sárga kabát) és a pókok általában fájdalmat, duzzanatot, bőrpírt, és viszketés helyén a szúrás vagy harapás. Egyes emberek, különösen a gyermekek, a bőrpír és duzzanat lehet rosszabb, és tarthat akár néhány nap.

Hányinger vagy hányás; Hasmenés; Láz; Gyengeség; szédülés; Rapid duzzanat helyén a harapás vagy szúrás; Izomgörcsök; Fejfájás; Álmosság; Ájulás.

Fokozott fájdalom, duzzanat, melegség, vörösség vagy közel a harapás vagy szúrás; Vörös csíkok vezet a harapás vagy szúrás; Genny elvezetése a harapás vagy szúrás; Láz.

A láz is ismert – a magas láz, vagy a magas hőmérséklet – önmagában nem betegség. Ez általában egy tünete az alapbetegség, leggyakrabban fertőzés; Láz általában együtt járó fizikai kényelmetlenséget, és a legtöbb ember jobban érzi magát, ha a láza lemegy. De attól függően, hogy az életkor, fizikai állapot, valamint a mögöttes oka a láz, akkor lehet, hogy nem igényelnek orvosi kezelést a láz önmagában. Számos szakértő úgy gondolja, hogy a láz egy természetes testi fertőzéssel szembeni védekezőképessége …

Tünetei a toxikus reakció függ a rovar vagy pók, a toxicitása a méreg, és az összeget a méreg injektáltunk. Leggyakrabban, a tünetek javulnak, vagy elmúlnak 48 órán belül. Bár csalánkiütés és légzési nehézség is előfordulhat allergiás reakció, ezeket a tüneteket nem okoz toxikus reakció. Lehetséges, hogy mind egy toxikus reakció és allergiás reakció ugyanabban az időben.

A toxikus reakció azonnali orvosi ellátást, vagy halálhoz vezethet. Jelei és tünetei a toxikus reakciók közé

Amellett, hogy az intravénás mérget, a szúrás vagy harapás is okozhat fertőzést, ami szükségessé orvosi ellátást. A fertőzés tünetei lehetnek

Pollenszámmal kezelés tippeket, és így tovább.

Ez semmi bagózni.