top 10 rossz szokások vezetnek súlygyarapodáshoz

A régi szokások is nehéz megtörni, de lehet, hogy elszakadna a tömeg -loss erőfeszítéseket. Senki sem tökéletes. Mindannyian szántott át végtelen zsetont a taqueria vagy megették a Sara Lee egyenesen a fagyasztóból. Mi a titkod összeomlást?

Amikor felismerjük a rossz étkezési szokások, mi hatalmaz, mondja Fogyás Klinika dietetikus Kathleen Zelman, MPH, RD, LD. Akkor könnyebb megtörni őket. “Ne valami újat 21 napig, és akkor leszokni.”

Mottója: “A lassú, folyamatos változásokat az életmód tud megszabadítani az étrend örökre.”

Rossz szokások nézni

1. Étkezés amnézia. Nagyon gyakran ez az állapot TV-indukált. “A kéz ragadt a zsákban, és nem veszik észre, hogy mit és mennyit eszel,” Zelman mondja. “Ez a nagy öreg zacskó chips lehet tűnni elég gyors.

2. Túl kevés zzzz években. Alváshiány úgy érzi éhes akkor is, ha tele van, mert alváshiány hatással van a váladék a kortizol nevű hormon, amely szabályozza az étvágyat, a tanulmányok azt mutatják. Továbbá, az alváshiány növeli a zsír tárolását a szervezetben.

3. Miután a vacsora kezeli. “Úgy látszik, hogy agyatlan eszik és általában magában valamit édes”, mondja Zelman. “Kezdjen új szokás – egy meleg teát, szénsavas vizet, valami nem kalória. A legfontosabb, hogy kilép eszik semmit vacsora után.

4. Az éhezés módú vásárlás. Szembe vele, élelmiszerboltok és a szélsőséges éhezés csak nem keverjük össze. A végén vásárol az első quick-fix elem látja. Lassíts. Egyél egy kis valamit – valami egészséges – mielőtt a bevásárlás. Javaslat: Kap egy szendvicset az utat, hogy a bolt – grillezett csirkemell, hogy van. “Akkor nem lesz olyan éhes, ezért hajlamosak”, mondja Zelman. Továbbá, bolt, bevásárlólista, és ragaszkodni hozzá.

5. Első mohó. Maga a munka, a repülőtéren, bárhol, és az éhezés alakul ki. A legkönnyebb dolog az, hogy megragad hogyan kényelmes – és túl gyakran, gyorsétel nyer. Jobb fogadás: a házi szendvics, néhány répa, friss gyümölcs, smoothie, vagy nyomvonal mix. Előre tervez. Egészséges ételek kéznél.

6. Alkohol gondolkodás nélkül. Sör, alkohol, bor, üdítő – mindannyian lemenni egyszerű. De a kalória valóban összeadódnak. “Mentsd folyadék kalória, ha igazán akarjuk őket”, mondja Zelman.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …