típusú holter Eseményfigyelők

Holter monitor néha nevezik folyamatos EKGs (EKG),. Ez azért van, mert a Holter figyeli rögzíti a szívritmust folyamatosan 24-48 óráig.

A Holter monitor körülbelül akkora, mint egy nagy pakli kártya. Akkor clip hogy a biztonsági öv vagy hordozza a zsebében. Vezetékek csatlakoztassa az eszközt érzékelők (úgynevezett elektródák), hogy megragadt a mellkasát a ragadós foltok. Ezek az érzékelők jelzik a szív elektromos jeleit, és a monitor rögzíti a szívritmust.

Wireless Holter monitor hosszabb felvételi időt, mint a hagyományos Holter monitor. Vezeték nélküli monitorok rögzíti a szív elektromos aktivitását egy előre beállított ideig.

Holter monitorok

Ezek a monitorok a vezeték nélküli mobil technológia küldeni a rögzített adatokat az orvosi rendelőben vagy egy cég, amely ellenőrzi az adatokat. A készülék elküldi az adatokat automatikusan bizonyos időpontokban. Vezeték nélküli monitorok még vezetékkel csatlakoztassa a készüléket az érzékelők a mellkasán.

esemény monitorok

Használhatja a vezeték nélküli Holter monitor napokig vagy akár hetekig, amíg a jelek vagy tünetek a szívritmus probléma merül fel. Ezek a monitorok általában kimutatására használt szívritmuszavarok, amelyek nem fordulnak elő gyakran.

Bár a drótnélküli Holter monitor működik hosszabb ideig, hogy van egy hátulütője. Meg kell emlékezni, hogy írja le az idő, a tünetek, így az orvos el tudja találni azt a szívritmus felvételt. Továbbá, az elemeket a vezeték nélküli monitor kell cserélni minden 1-2 nap.

Eseményfigyelők hasonló Holter monitor. Hord egy, miközben te a normális napi tevékenységet. A legtöbb esetben monitor vezetékek kötik össze a készüléket a szenzorok. Az érzékelők ragadt a mellkasát a ragadós foltok.

Ellentétben Holter monitor, Eseményfigyelők nem folyamatosan rögzíti a szív elektromos aktivitását. Csak rögzíteni során tüneteket. Sok esetben monitorok, meg kell kezdeni az eszközt, amikor úgy érzi, a tünetek. Néhány Eseményfigyelők automatikusan elindul, ha azt észlelik, szívritmuszavar.

Eseményfigyelők általában kisebb, mint a Holter figyeli, mert nem kell annyi adat tárolására.

Különböző típusú esemény monitorok működése kissé eltérő módon. Orvosa elmagyarázza, hogyan kell használni a monitort, mielőtt elkezdi viseli.

Postevent felvevők közül a legkisebb esemény monitorok. Akkor viselni postevent felvevő, mint egy karóra vagy hordozza a zsebében. A zseb változat körülbelül akkora, mint egy vastag hitelkártya. Ezek a monitorok nem vezetékeket, hogy csatlakoztassa az eszközt a mellkas érzékelők.

Indítsa el a felvevő, ha úgy érzi, egy tünet, akkor tartsa meg a mellkasát. Kezdeni a karóra változat, akkor érintse meg a gombot az oldalán az óra.

A postevent felvevőt csak rögzíti, hogy mi történik, miután indítsa el. Ez is hiányzik a szívritmus probléma fordul elő előtt és alatt a tünetek. Azt is lehet, hogy nehéz elindítani a monitoron, ha a tünet van folyamatban.

Néhány esetben a hiányzó adatokat segíthetett volna az orvost a szívritmus probléma.

Presymptom memória hurok felvevők akkora, mint egy kis mobiltelefon. Ők is az úgynevezett folyamatos hurok eseményrekorderek.

Akkor clip ez az esemény monitor az övhöz vagy hordozza a zsebében. Vezetékek csatlakoztassa az eszközt érzékelők a mellkason.

Ezek felvevők mindig rögzítésére és törlésére. Amikor úgy érzi, egy tünet, akkor nyomjon meg egy gombot a készüléken. A szokásos törlési folyamat leáll. A felvétel megmutatja néhány perc származó adatok előtt, alatt és után a tünet. Ez teszi lehetővé, hogy az orvos, hogy nagyon rövid változások szívritmuszavart.

Autodetect felvevők körülbelül akkora a tenyerében. Vezetékek csatlakoztassa az eszközt érzékelők a mellkason.

Nem kell kezdeni egy automatikus keresés közben a felvevőt tüneteket. Ezek felvevők érzékeli szívritmuszavar és automatikusan rögzíti, és elküldi az adatokat az orvos irodájában.

Szükség lehet egy beültethető loop rögzítő, ha más esemény monitor nem tud elegendő adat. A beültethető hurok felvevők körülbelül akkora egy csomag rágógumi. Ez a fajta esemény monitor egészül bőre alá a mellkasán. Nincsenek vezetékek vagy mellkasi érzékelőt használ.

Orvosa lehet programozni a készülék rögzíti, amikor elkezdi közben tüneteket vagy automatikusan, ha azt észleli szívritmuszavart. Eszközök eltérőek lehetnek, ezért orvosa meg fogja mondani, hogyan kell használni a felvevő. Előfordul, hogy egy speciális kártya birtokában, közel a felvevő elindítani.