típusú ACE-inhibitorok a magas vérnyomás kezelésére

Az angiotenzin konvertáló enzim (ACE) inhibitorok magas vérnyomás gyógyszerek, amelyek szélesíteni vagy kitágulnak a vérerek, hogy javítsa a vér mennyisége a szív szivattyúk és a vérnyomás csökkentésére. Az ACE-gátlók növelik a vér áramlását, ami segít csökkenteni a munka mennyiségét szíved csinálni, és segít megvédeni a vesék hatása alól a magas vérnyomás és a cukorbetegség.

Capoten (captopril, Vasotec (enalapril Prinivil, Zestril (lisinopril; Lotensin (benazepril; Monopril (fozinoprillal; Altace (ramipril; Accupril (quinaprillal; Aceon (perindopril; Mavik (trandolapril; univaszk (moexipril)

Ha Ön, mint a legtöbb ember a magas vérnyomás, a gyógyszerek egy jelentős része a tervnek, hogy csökkentse a vérnyomást. Az orvos célja, hogy megtalálja a megfelelő kombinációját magas vérnyomás gyógyszerek, ez a fenti cél elérése érdekében; Csökkenti a magas vérnyomás normális szintre; Könnyen tak; Kevés vagy semmilyen mellékhatást nem; Hogyan működik együtt az orvos, hogy ellenőrizze, hogy a magas vérnyomás gyógyszert e célok eléréséhez? Lehet, hogy ezek 10 tipp segíthet.

Mint minden gyógyszer, az ACE-gátló valószínűleg valamilyen mellékhatása. Ezek a következők lehetnek

Szintén forduljon orvosához, ha bármilyen más tüneteket okozó probléma.