tippek elkerülésére migrén kiváltó

Migrén, az egyik legjobb dolog, amit tehetünk, hogy megtanulják a személyes kiváltó hozhat a fájdalom. Vörösbor, koffein elvonási, stressz, vagy kihagyott étkezések között a közös bűnösöket.

Már megint -, hogy kínzó fájdalom a fejet a migrén. A fájdalom önmagában is elég ahhoz, hogy meggátolja a szállító a napi tevékenységet. De még mielőtt a fejfájás kezdődik, akkor veszi észre a furcsa, szédülés, fülcsengés, látva cikcakk vonalak és érzékeny a fényre; Semmi kétség – van egy fájdalmas, bénító fejfájást. De mi teszi ezt a fejfájás migrén? És mit jelent az, ha a migrén aura? Miben különbözik ez a többi h …

Ha megnézzük a napló, meg lehet találni, hogy ezek a dolgok általában vezet a migrén

1. Nézze meg, amit enni és inni. Ha kapsz egy fejfájás, írja le az ételek és italok, amelyeket régen kezdődött. Ha látsz egy mintát idővel távol marad, hogy az elemet.

2. Egyél rendszeresen. Ne hagyja ki étkezést.

3. Curb koffein. Túl sok, bármilyen étel vagy ital, okozhat migrén. De vágás vissza hirtelen is okozhat nekik. Így próbálja lassan meglazít koffein.

4. Legyen óvatos a testmozgás. Mindenkinek szüksége van a rendszeres fizikai aktivitás. Ez egy kulcsfontosságú része az egészséges. De kiválthatja egyeseknél fejfájást. Ha az egyiket, akkor is dolgozzanak ki. Kérdezze meg orvosát, mi segítene.

5. Rendszeresen szundítás. Ha az alvási szokások eltűnhetnek, vagy ha különösen fáradt, hogy lehet, hogy a migrén gyakrabban.

6. Csökkentse a stresszt. Számos módja van, hogy csináld. Lehet gyakorolni, meditálni, imádkozni, időt tölteni akiket szeretsz, és a dolgokat, élvezni. Ha lehet változtatni a dolgokat, hogy feszült, hozzon létre egy tervet, hogy. Tanácsadás és a stressz-kezelési osztályok nagy kipróbálni is. Azt is nézd át biofeedback, ahol megtanulják, hogyan befolyásolja az egyes dolgok (mint a szívritmus és a légzés), hogy megnyugodjon a stressz reakciókat.

7. lépést tartani az energia. Egyél, menetrend, és ne hagyja magát kiszáradt.