teknős fej: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Balmony, Bitter Herb, Cabeza de Tortuga, Chelone, Chelone glabra, Galane, Galane c c ‰ pi, Galane Glabre Hummingbird fa, só-Rheum Weed, Shellflower, Snakehead, TĆŖte de Tortue, Turtlebloom.

Teknős feje egy növény. A növényi részeken, hogy növekszik a föld felett használják, hogy a gyógyszert. Legyen óvatos, hogy ne keverjük össze teknős feje (Chelone glabra), piros teknős feje (Chelone obliqua); Az emberek teknős feje székrekedés kezelésére és kiüríti a beleket.

Nem ismert, hogy milyen teknős feje működhet.

Elegendő bizonyíték fo; Székrekedés; Kiürítése a belek; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát teknős feje e célra.

Teknős feje lehet biztonságos, ha szájon át, de a lehetséges mellékhatások nem ismertek; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: Nem tudunk eleget használata teknős feje a terhesség alatt és a mell -feeding. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja.

Jelenleg nincsenek információk teknős feje interakciók

A megfelelő adag teknős feje számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó kora, egészségi állapota, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok teknős fejét. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Hocking GM. A szótár a természetes termékek. 2nd ed. Medford, OR: Plexus Publishing, 1997.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ĀTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió