tejsavó fehérje módszertan

Természetes Standard® beteg monográfia, Copyright © 2016 (). Minden jog fenntartva. Kereskedelmi forgalmazás tilos. A monográfia célja csak tájékoztató jellegű, és nem értelmezhető úgy, mint konkrét orvoshoz. Meg kell konzultáljon egy képzett egészségügyi szolgáltató, mielőtt döntést terápiák és / vagy az egészségi állapotot.

Tej tevődik össze két fő típusa a fehérjék, a kazein osztály és a savó osztályban.

Savófehérjét tartalmaz magasabb esszenciális aminosavakat. Hozzá vannak szokva a jégkrém, kenyér, leves, baby formula, és egyéb élelmiszeripari termékek.

Kulcs a fokozat

Allergia (megelőzés)

A tejsavó protein termékek lehet feldolgozni számos módon. A kész termékek gyakran különböző szintű protein, a cukrok, ásványi anyagok, és a zsír.

A tejsavó protein egy könnyen emészthető fehérjeforrás. Ez is egy népszerű fehérjeadalék javítására az immunrendszer és az izomerő. Azt is használják, hogy segít megelőzni a szívbetegségek, a cukorbetegség és a csontvesztést.

Meggyőző bizonyítékok vannak arra, hogy támogatják a tejsavófehérje enyhíti az allergiás tüneteket, csökkenti az étvágyat, és biztosítja fehérje. Van elég jó bizonyíték, hogy támogassa annak használatát javítja a vér cukorszintjét, fokozza az izomtömeg és izomerő, és előmozdítja a fogyás. További kutatásokra van szükség, hogy erősítse meg ezeket a megállapításokat.

Az alábbi dózisokat alapuló tudományos kutatás, kiadványok, hagyományos használat, vagy szakértői véleményt. Sok gyógynövény és kiegészítők még nem tesztelték, és a biztonság és a hatékonyság nem bizonyított. Brands lehet másképpen, változó összetevők, még ugyanabban a márka. Az alábbi adagok nem minden termékre vonatkoznak. Érdemes elolvasni a termék címkéjét, és megvitatják dózisok szakképzett egészségügyi szolgáltató a kezelés megkezdése előtt.

A napi adag 20-30 g savófehérje volna használni, anélkül, hogy meghaladja az 1,2 gramm testtömeg kilogrammonként. A tejsavó-tartalmú protein shake edzés után került felhasználásra.

A redukáló étvágy, tejsavó fehérje már szájon egyetlen dózisban, dózisok akár 60 gramm, vagy 0,5 gramm testtömeg-kg formájában Fonterra WPI 894 vagy BiPRO®. A tejsavó protein hozzá lett adva a joghurt, mint egy adag. A tejsavófehérje már szájon formájában Lacprodan® DI-9213, amely 1000 millijoules energiát.

Táplálkozás (fehérje forrás)

Mert a csontsűrűség tartalmazó tejet 30-40 milligramm tej alapvető fehérjét szájon 6-8 hónap. Az adagot 30-60 milligramm tejsavó fehérje alapvető megtették szájon át naponta 24 héten át. Egy adag 250 milliliter fölözött tej alapú ital, amely 30 gramm tejsavó fehérjét szájon két éven át naponta.

étvágycsökkentő

Mert hörgőgörcs (kóros tüdő izomösszehúzódás), 30 gramm denaturált tejsavófehérje már szájon napi nyolc héten át.

Cukorbetegség

A rák, 30 gramm tejsavó fehérjét szájon át naponta hat hónapon keresztül.

A szívbetegségek kockázatát, akár 60 gramm tejsavó fehérjét szájon 1-2-szor naponta 4-36 hétig. Egy adag 45 gramm tejsavó izolátum már szájon egyetlen adagban reggelit. Tejturmixokat amely 45 gramm tejsavó izolátum (Lacprodan®-DI-9224) vagy a savó hidrolizátum (Lacprodan®-DI-3065) már szájon egyszeri dózisban. Egy adag 5 gramm tejsavó-eredetű peptid (NOP-47) már szájon naponta. Akár 15 gramm képlékeny protein mátrix (Wheygurte ™) már szájon át naponta kétszer három hónap.

izomerő

Fogyás

Pattanás

A krónikus tüdőbetegségek, 12 gramm tejsavó fehérje már szájon át naponta kétszer hat hétig. Egy adag 20 gramm nyomás savó 120 ml almaszósz már szájon 16 héten át.

Cisztás fibrózis (nyálka felhalmozódása a tüdőben), savó almaszósz már szájon dózisban 40 gramm naponta 28 napon át. Egy adag 10 gramm tejsavó izolátum (ImmunocalTM) már szájon át naponta kétszer három hónap.

Allergia (kezelés)

Kiszáradás, egy ital, amely 15 gramm literenként Impact tejsavó fehérjét szájon át egy óra, egyszeri adagban.

Amiotrófiás laterális szklerózis (ALS)

A cukorbetegség, a tejsavó fehérjét szájon egyszeri adag a következő formákban és dózis: 45-55 g, önmagában vagy adjuk leves vagy burgonya, és egyetlen adagban hozzáadjuk ételek és italok. Az adagot 5-10 gramm glikémiás index-csökkentő peptid frakciót (GILP) tejsavó, egyszeri adagban már szájon át alkalmazható. A tejsavófehérje már szájon formájában Peptamen®.

Csontsűrűség

Javítására foszfát szint az emberek a dialízis alatt, 30 gramm alacsony foszfát és alacsony kálium tejsavófehérje-koncentrátum megtették szájon át naponta három hónapon keresztül.

A nagyobb izomerő, tejsavó fehérjét szájon a következő dózisokban és / vagy formában: akár 45 g kevert Gatorade®, hetente háromszor, legfeljebb 14 hétig 1,2 gramm kilogrammonként önmagában vagy keverve szacharóz por, napi hat hétig, 30 gramm tasakokban táplálékba keverve vagy italok, naponta kétszer 36 hét; 1,5 gramm kilogrammonként a hidrolizált savó izolátum naponta 10 héten át; 33 g részeként egy fehérje sáv, napi kilenc hétig; 1,5 g kilogrammonként után azonnal a testmozgás és a naponta négyszer 14 napig; 15 gramm előtt és után 21 hétig; 1,0 gramm kilogrammonként tejsavó fehérje por napi 14 hetes, és egy tejipari kiegészítést tartalmazó savófehérje, naponta kétszer, nyolc héten át.

Mert a fizikai teljesítményt és a hasznosítás, tejsavó fehérjét szájon a következő dózisokban és / vagy formája: egyszeri adagban 2 százalék tejsavó hidrolizátum egy vizsgálati italt, vagy 25 gramm ízesített vízben 0,4 gramm kilogrammonként óránként szacharóz; 44 gramm a narancsízű Maximuscle Promax ™ osztott adagokban előtt és után, majd naponta kétszer három napon; 42 gramm előtt és után; 1,2-1,5 gramm kilogrammonként napi erősítő edzés.

Mert hallásvesztés, a denaturált tejsavó protein gazdag glutation már szájon át alkalmazható.

A H. pylori fertőzés, 2,5 gramm immun tejsavó fehérje koncentrátum (WPC-80) már szájon naponta háromszor 28 napon keresztül.

Máj gyulladása, 20 g denaturált cisztein-gazdag tejsavófehérje-izolátumot szájon két adagra elosztva vízzel keverve, naponta 12 héten keresztül. Egy adag 12 gramm tejsavóprotein adunk mousse már szájon át naponta kétszer 12 héten keresztül.

A HIV esetében az alábbi dózisok és / vagy formában tejsavófehérje már szájon: 40-45 gramm naponta 1-2 alkalommal 2-12 héten 8,4 gramm Immunocal ™ napi négy héten keresztül, majd 19,6 gramm naponta négy hétig, majd 28 gramm napi egy hétig, és végül 39,2 g napi három hétig; 8,4-84 gramm tejsavó fehérje napi; 2,4 g kilogrammonként napi egy magas kalóriatartalmú formula; és 42-84 gramm napi egy glutamine- dúsított formula.

A magas vérnyomás, 125-250 ml italt kiegészített tejsavó peptidek vagy tejsavófehérje (Alacen®) megtették szájon át naponta 12 héten két évig. Egy adag 20 gramm hidrolizált savófehérje vagy módosítatlan savófehérje vették szájon át naponta hat hétig.

Mert az immunrendszer működését, 5 gramm tejsavó fehérjét szájon át, napi háromszor nyolc héten át.

Táplálkozási (fehérje forrás), 0,8 g kilogrammonként fehérje (50 százalék pedig tejsavó fehérje) szájon át naponta 15 napon át. Akár 15 gramm tejsavó fehérjét szájon egyszeri adagban. Dózisú 0,3 gramm kilogrammonként tejsavófehérje 0,48 gramm kazein már szájon egyszeri adagban.

A psoriasis esetében 5 gramm XP-828L savófehérje kivonat szájon át naponta 56 napon át.

Fogyás, a következő formában és / vagy adagokat tejsavófehérje már szájon: Prolibra ™ 12 héten 240 kcal napi két hónapig, 25 gramm naponta kétszer 12 héten át, 1 liter tej alapú savó ital , napi 12 héten; 51-52 gramm csomagokat tartalmazó 27,5 gramm sajt-eredetű tejsavó protein (tejsavó fehérje koncentrátum-80), naponta kétszer 23 héten át; és a tervező Whey® nyolc héten át.

A dentális plakk, tejsavó fehérje fogkrém és fogpor (0-20 százalék) alkalmaztak nyolc héten át.

Allergia, 10 gramm tejsavó fehérjét (HMS90 ™) is szájon át naponta kétszer egy hónapban. Tartalmazó képletek hidrolizált tejsavó fehérjék szájon az első négy hónapban a csecsemők.

Hörgőgörcs (kóros tüdő izomösszehúzódás)

Csökkentésére étvágy, 1 gramm kilogrammonként vagy 50 gramm tejsavófehérje már szájon egyszeri adagban.

Burns

Égés, diéta kiegészített ultraszűrt tejsavófehérje már szájon át alkalmazható.

Bénulás, 2,8 gramm 100 ml hidrolizált tejsavó fehérjét szájon egyetlen étkezés keresztül adagoló szivattyú.

Cisztás fibrózis, 20 gramm nyomás savó almaszósz vették szájon át 28 napon keresztül. Egy adag 10 gramm tejsavó fehérje már szájon át naponta kétszer három hónap.

Ekcéma, részlegesen vagy extenzíven hidrolizált tejsavó anyatej-helyettesítő már szájon át alkalmazható.

HIV, tejsavó fehérjét szájon naponta egyszer vagy kétszer négy hónapig, az első adag után legalább 20 százaléka a teljes napi fehérje igénye, évi 10 százalékkal havonta több mint három hónap, amíg alkotó 50 százaléka a teljes napi fehérje követelmény.

Mitokondriális betegségek, 10 gramm ProtherSOD® már szájon át naponta 60 napon át.

A fertőzéshez 0,3 gramm kilogrammonként Beneprotein® már fecskendeznek a vénába minden reggel, legfeljebb 28 napig.

Rák

Ezek a felhasználások vizsgálták emberekben vagy állatokban. Biztonságossága és hatásossága nem mindig bizonyított. Ezek közül néhány potenciálisan súlyos, és értékelni kell a minősített egészségügyi szolgáltató.

bénulás

osztályozás logikai

Krónikus tüdőbetegségek

Az alábbi felhasználásokat A hagyomány vagy a tudományos elméletek. Ők gyakran nem tesztelték embereken, és a biztonság és a hatékonyság nem mindig bizonyított. Ezek közül néhány potenciálisan súlyos, és értékelni kell a minősített egészségügyi szolgáltató.

Székrekedés

A cisztás fibrózis (nyálka felhalmozódása a tüdőben)

A tejsavófehérje csökkentheti a vércukorszintet. Óvatosan kell eljárni, amikor a gyógyszereket is csökkentheti a vércukorszintet. Az emberek a drogok cukorbetegség szájon vagy inzulin szorosan ellenőrizni kell egy egészségügyi szakember, köztük a gyógyszerész. Gyógyszeres kezelés módosítása szükséges lehet.

A tejsavó fehérje alacsony vérnyomást okozhat. Óvatosan kell eljárni az ember vesz gyógyszerek csökkentik a vérnyomást.

A tejsavófehérje növelheti a vérzés kockázatát, ha hozott gyógyszerek, amelyek fokozzák a vérzés kockázatát. Néhány példa közé tartoznak az aszpirin, véralvadásgátlók ( “vérhígítók”), mint a warfarin (Coumadin®) vagy heparin, anti-vérlemezke-gyógyszerek, mint például a clopidogrel (Plavix®), és a nem-szteroid gyulladásgátló gyógyszerek, mint az ibuprofen (Motrin®, Advil ®) vagy a naproxen (Naprosyn®, Aleve®).

A tejsavó fehérje zavarhatja az utat a test folyamatait bizonyos gyógyszerek segítségével a máj “citokróm P450” enzimrendszert. Ennek eredményeként, a szintek ezen gyógyszerek lehet változtatni a vérben, és okozhat megváltozott hatások vagy potenciálisan súlyos mellékhatást. Az emberek bármilyen gyógyszert ellenőriznie kell a használati utasítást, és beszélni egy egészségügyi szakember, köztük a gyógyszerész, a lehetséges kölcsönhatásokat.

A tejsavó fehérje is kölcsönhatásba befolyásoló szerekkel étvágyat befolyásoló szerekkel véredények szélessége a szerek, amelyek befolyásolják az immunrendszert, olyan szerek, amelyek elősegítik az anyatej, a szerek, amelyek szívritmuszavar kezelésére, olyan szerek, amelyek kezelésére a paraziták és férgek, albendazole, alkohol, alendronát , allergia elleni szerek, antibiotikumok, rákellenes szerek, gyulladásgátló szerek, fekélyellenes szerek, antivirális szerek, csont szerek, koleszterinszint-csökkentő szerek, fogászati ​​anyagok, a termékenység szereket, szív szerek, hormonális szerek, indometacin, vassók, vese szerek, levodopa, máj szerek, tüdő szerek, hangulatmódosító szerek, mozgásszervi szerek, idegrendszeri szerek, fájdalomcsillapítók, teljesítmény fokozó anyagok, bőr szerek, gyomor- és bél szerek, fogyás szerek, és sebgyógyító szer.

A tejsavófehérje csökkentheti a vércukorszintet. Óvatosan kell eljárni, ha a gyógynövények vagy kiegészítőket is csökkentheti a vércukorszintet. Vércukorszintjét felügyelet és dózisok módosítására lehet szükség.

A tejsavó fehérje alacsony vérnyomást okozhat. Óvatosan kell eljárni az ember vesz gyógynövényeket vagy kiegészítőket, amelyek csökkentik a vérnyomást.

A tejsavófehérje növelheti a vérzés kockázatát, ha figyelembe gyógynövények és kiegészítőket, amelyek úgy vélik, hogy növelje a vérzés kockázatát. Több esetben vérzést is jelentettek a Ginkgo biloba, és kevesebb esetben fokhagymás fűrészpálma. Számos egyéb szerek elméletileg növelheti a vérzés kockázatát, bár ezt még nem igazolták a legtöbb esetben.

A tejsavó fehérje zavarhatja az utat a test feldolgozza bizonyos gyógynövények vagy kiegészítőket használva a máj “citokróm P450” enzimrendszert. Ennek eredményeként, a szintek más gyógynövények vagy kiegészítőket lehet változtatni a vérben. Azt is megváltoztathatja a hatást, hogy más gyógynövényekkel vagy kiegészítőket esetleg van a P450 rendszer.

A tejsavó fehérje is kölcsönhatásba léphet az aminosav, antiallergén gyógynövények és kiegészítők, antibiotikumok, rákellenes gyógynövény és kiegészítők, gyulladáscsökkentő gyógynövények és kiegészítők, antioxidánsok, fekélyellenes gyógynövények és kiegészítők, antivirális gyógynövények és kiegészítők, csont gyógynövények és kiegészítők, kalcium, koleszterin -lowering gyógynövények és kiegészítők, kolosztrum, réz, kreatin, fogászati ​​gyógynövények és kiegészítők, termékenység gyógynövények és kiegészítők, folsav, oligoszacharidok, gyógynövények és kiegészítők használt szív, gyógynövények és kiegészítők, amelyek befolyásolják az étvágyat, gyógynövények és kiegészítők, amelyek befolyásolják a véredények szélessége , gyógynövények és kiegészítők, amelyek befolyásolják az immunrendszert, gyógynövények és kiegészítők, amelyek elősegítik az anyatej, gyógynövények és táplálékkiegészítők szívritmuszavar kezelésére, gyógynövények és kiegészítők, amelyek alkalmasak a paraziták és férgek, hormonális gyógynövények és kiegészítők, a vas, a vese gyógynövények és kiegészítők, leucin, limonén, máj gyógynövények és kiegészítők, tüdő gyógynövények és kiegészítők, maltodextrin, hangulatmódosító gyógynövények és kiegészítők, mozgásszervi gyógynövények és kiegészítők, idegrendszeri gyógynövények és kiegészítők, omega-3 zsírsavak, a fájdalomcsillapítók, a teljesítmény fokozása gyógynövények és kiegészítők, probiotikumok, szelén , bőr gyógynövények és kiegészítők, szója, spirulina, gyomor és a belek gyógynövények és kiegészítők, vitaminok, fogyás gyógynövények és kiegészítők, sebgyógyító gyógynövények és kiegészítők, valamint a cink.

Ez az információ alapján rendszeres felülvizsgálatát szakirodalom, és lektorált és szerkesztett támogatója a Natural standard Research Collaboration ().

monográfia módszertan

2-metil-butanal, 3-metil-butanal, 39kDa fehérje, savas savófehérje, Alacen®, az alfa-laktalbumin, az alfa-lactorphin, aminosavak, antioxidáns, apolipoprotein H-szerű savófehérje, Beneprotein®, béta-laktoglobulin A, béta- laktoglobulin B, béta-laktoglobulin-izoforma, a béta-laktoglobulin B-izoforma, BiPRO®, szarvasmarha kolosztrum savó, a szarvasmarha-szérumalbumin (BSA), szarvasmarha transzferrin, szarvasmarha tejsavó fehérje koncentrátum, elágazó láncú aminosav, kalcium, kalmodulin, kazein, katepszin D, CD14, sajt, sajt tejsavó, réz, túró savó, cisztein, denaturált laktoperoxidáz, tervező Whey® fehérje por, dimetil-szulfid, a korai laktáció fehérje, megerősített Life Extension protein, EquiPro ™, FIL (Feedback inhibitor szoptatás), Folacin kötő fehérje, folsav-kötő fehérje (FBP), Fonterra ™ Fonterra WPI 894, furosine globuláris fehérje, glutamin, a glutation, glikémiás index csökkentő peptid frakciót (GILP), glycolactin, glikomakropeptideket (GMP), glikoprotein PP3, glikozilált epesó stimulált lipáz (BSSL), kecsketej savó, kecske savó, Gut Balance ™, HMS90 ™, hormonok, lgG1, igG2, IgG- gazdag frakciók, immun WPC-40 ™, Immunocal ™, Immnunofortis®, immunglobulinok, Impact savófehérje, Lacprodan ® DI-3065, Lacprodan® DI-9213, Lacprodan® DI-9224, tejfehérje, Lactermin ™, laktoferrin, laktoperoxidáz, lactophorin, késő szoptatás fehérje, leucin, lizinoalanin, lizozim, magnézium, képlékeny protein mátrix (MPM), MBP, metionalt, tej, tej bázikus fehérje, tejösszetevők, tejfehérje, tejfehérje izolátum, tej Proteose pepton-3, ásványi tejsavó-koncentrátum, MUC15, Nan-HA®, N-glikánok, NOP-47, NOP47, NZMP tejsavó fehérje koncentrátumot 392 , Optimune ™, Peptamen®, foszfát, foszforilált béta-laktoglobulin, foszforilált tejsavó, Prolibra ™, prosaposin, fehérje N-kapcsolt homocisztein, Proteinas del Suero de la leche (spanyol), PROther®, ProtherSOD®, sós savót, szelén, a szérum albumin, sziálsav, édes tejsavó, a transzformáló növekedési faktor β, transzformáló növekedési faktor-béta-2 (TGF-béta-2), trichosurin, Ultra Whey 90®, nem denaturált savóprotein, B12-vitamin, WE80BG, WGP-88, tejsavó, tejsavó savas protein, tejsavó frakció, a savó növekedési faktor kivonat, Wheygurte ™, tejsavó peptidek, tejsavópermeátum, tejsavó fehérje koncentrátum, tejsavóprotein-hidrolizátum, savófehérje izolátum, tejsavó proteine, WPC-80, a cink.

Az US Food and Drug Administration nem szigorúan szabályozzák gyógynövények és kiegészítők. Nincs garancia arra, az erő, a tisztaság, illetve termékek biztonságát, és hatásai eltérőek lehetnek. Mindig olvassa el a termék címkéjét. Ha olyan betegsége van, vagy szed-e más gyógyszereket, gyógynövényeket, illetve kiegészítők, beszéljen egy képzett egészségügyi szolgáltató, mielőtt egy új terápia. Beszéljünk egy egészségügyi szolgáltató azonnal, ha mellékhatásokat észlel.

Kerüljük az emberek ismert allergia vagy érzékenység a tejet vagy tejterméket, ideértve tehéntej, juhtej, kecsketej és kancatej.

Allergiás reakciók (beleértve a hasmenést, a növekedés elégtelensége, csecsemő hasfájás, kiütés, hányás) számoltak be kitett savó.

A tejsavó fehérje valószínűleg biztonságos a legtöbb felnőtt, amikor mennyiségben használjuk a gyártó által ajánlott.

Kiszáradás

A foglepedék

A tejsavó fehérje esetleg biztonságos, ha szájon át, mint egy egyszeri adag legfeljebb 50 gramm, vagy amikor 30 g szájon napi hat hónapig.

A tejsavó fehérje okozhat szívritmuszavar, változások a koleszterin szintet, fejfájás, fokozott cukorbetegség kockázatát, megnövekedett törési vagy a csontritkulás veszélye, vese diszfunkció, májkárosodás, a gyomor vagy a belek tünetek (savas reflux, puffadás, székrekedés, görcsök, gáz, fokozott székletürítés , mozgással kapcsolatos problémák, émelygés, étvágycsökkenés, a végtagok duzzanata, és gyomorpanaszok), és a szomjúság.

A tejsavófehérje csökkentheti a vércukorszintet. Óvatosság ajánlott cukorbetegek vagy alacsony vércukorszint, és a gyógyszereket szedők, gyógynövények, vagy kiegészítőket, amelyek befolyásolják a vércukorszintet. Vércukorszint nyomon kell követni egy szakképzett egészségügyi szakember, köztük a gyógyszerész, és a gyógyszeres kezelés módosítására lehet szükség.

A tejsavófehérje növelheti a vérzés kockázatát. Óvatosan kell eljárni az emberek, hogy vérzékenységben vagy szedők gyógyszerek növelhetik a vérzés kockázatát. Adagmódosítások lehet szükség.

A tejsavó fehérje zavarhatja az utat a test folyamatait bizonyos gyógyszerek segítségével a máj “citokróm P450” enzimrendszert.

A tejsavó fehérje alacsony vérnyomást okozhat. Óvatosan kell eljárni az emberek az alacsony vérnyomás vagy a gyógyszereket szedők vagy gyógynövények és táplálékkiegészítők csökkentik a vérnyomást.

Álmosság vagy szedáció fordulhat elő. Legyen óvatos, ha a vezetés vagy működő nehéz gépek.

Használja óvatosan az emberek, akik gyógyszert szed, beleértve a szerek, amelyek befolyásolják az immunrendszert és a szerek, amelyek csökkentik a koleszterinszintet.

Dialízis (a kezelés veseelégtelenség)

Hasmenés

Ekcéma (bőrgyulladás és duzzanat)

A teljesítményt (és helyreállítási)

Fáradtság (a gerincvelő sérülés)

Gastrointestinalis reflux betegség (savas reflux)

Növekedés

Halláskárosodás

Szívbetegség megelőzés

az immunrendszer működését

Fertőzés

májgyulladás

mentális teljesítmény

A mitokondriális betegségek

Myoclonusos rendellenességek (hirtelen, ellenőrizetlen izom rándulások)

Psoriasis (krónikus bőrpír és irritáció)

Gyomorbetegségek (rövid bél szindróma)

Feszültség

H. pylori fertőzés

Használja óvatosan emberek gyomorban vagy bélben rendellenességek.

Kerüljük az emberek ismert allergia vagy érzékenység a tejet vagy tejterméket, ideértve tehéntej, juhtej, kecsketej és kancatej.

Kerüljük az emberek, akik elkerülik a tejtermékek.

Kerülje a tejsavófehérje a hosszú távú és túlzott mennyiségben.

Csak jóváhagyott forrásai tejsavófehérje kell használni csecsemő tápszerek.

Hiányoznak a tudományos bizonyíték a tejsavófehérje terhesség vagy szoptatás során. Csak jóváhagyott forrásai tejsavófehérje kell használni csecsemő tápszerek. Allergiás reakciót jelentettek kitett tejsavófehérje, beleértve a hasmenést, a növekedés elégtelensége, csecsemő kólika, és bőrkiütés.

Abrahao V. Tápláló diszfunkcionális bél és a tejsavó fehérje. Curr.Opin.Clin.Nutr Metab Care 2012,15 (5): 480-484., Brewer MS. A zsírtartalom csökkentése őrölt marhahús minőség feláldozása nélkül: a felülvizsgálatot. Meat.Sci 2012,91 (4): 385-395.; Burd NA, Andrews RJ, West DW, et al. Izom ideje alatt alkalmazott feszítés edzés stimulálja eltérés izomfehérje al-frakcionált szintetikus válaszokat a férfiak. J. Physiol 1-15-2012,590 (Pt 2): 351-362.; Gouni-Berthold I, Schulte DM, Krone W, et al. A tejsavó fermentációs termék képlékeny protein mátrix csökken TAG koncentrációja betegek metabolikus szindróma: egy randomizált, placebo-kontrollált vizsgálatban. Br.J Nutr 2012,107 (11): 1694-1706.; Gunnerud UJ, Heinzle C, Holst JJ, et al. Hatásai az étkezés előtti italok proteinfolyamot vércukor és metabolikus válaszok egy későbbi összetett étkezés. PLoS.One. 2012,7 (9): e44731.; Gunnerud U, Holst JJ, Ostman E, et al. A glikémiás, insulinemic és a plazma aminosav válaszok equi-szénhidrát tej ételek, a kísérleti, tanulmányi szarvasmarha- és humán anyatejbe. Nutr J 2012,11: 83., Jain SK. L-cisztein-kiegészítés, mint adjuváns terápia 2-es típusú cukorbetegség. Can.J Physiol Pharmacol 2012,90 (8): 1061-1064.; Kerasioti E, Kiskini A, Veskoukis A, et al. Hatása egy speciális szénhidrát-fehérje torta oxidatív stressz markerek után teljes kerékpáros emberben. Food Chem Toxicol. 2012,50 (8): 2805-2810., Kreger JW, Lee Y, és Lee SY. Percepciós változások és a járművezetők a kedvelői magas fehérjetartalmú extrudált snackek. J Food Sci 2012,77 (4): S161-S169.; Mortensen LS, Holmer-Jensen J, Hartvigsen ML, et al. Hatása a különböző frakciók a savófehérje az étkezés utáni lipid és hormon válaszok a 2. típusú cukorbetegség. Eur.J Clin.Nutr 2012,66 (7): 799-805.; Oftedal OT. Az evolúció a tejelválasztás és ősi eredetét. Állat. 2012,6 (3): 355-368., Ramos OL, Fernandes JC, Silva SI, et al. Ehető filmek és bevonatok tejsavó fehérjéből: egy ismertetőt készítmény, valamint a mechanikai és bioaktív tulajdonságait. Crit Rev.Food Sci Nutr 2012,52 (6): 533-552.; Ross EK, Gray JJ, Winter, et al. Immunocal (R) és megőrzése a glutation mint új neuroprotektív stratégiát degeneratív betegségek az idegrendszer. Legutóbbi Pat CNS.Drug Discov. 2012,7 (3): 230-235., Sheikholeslami Vatani D és Ahmadi Kani Golzar F. Változások az antioxidáns státuszt és érrendszeri kockázati tényezők túlsúlyos fiatal férfiak hat hét után pótlás fehérjeizolátumait és ellenállás. Appetite 2012,59 (3): 673-678., Van menetű SC és Ney DM. Élelmiszer készült termékek glikomakropeptideket, alacsony fenilalanin tejsavófehérje, hogy egy új alternatívát aminosav alapú orvosi élelmiszerek táplálkozási kezelése phenylketonuria. J Acad.Nutr diéta. 2012,112 (8): 1201-1210.

Ez a tényeken alapuló monográfia állítjuk elő, a Természettudományi standard kutatási együttműködés

Magas vérnyomás

Felhasználása A hagyomány vagy elmélet