tejsavó fehérje háttér

Természetes Standard® beteg monográfia, Copyright © 2016 (). Minden jog fenntartva. Kereskedelmi forgalmazás tilos. A monográfia célja csak tájékoztató jellegű, és nem értelmezhető úgy, mint konkrét orvoshoz. Meg kell konzultáljon egy képzett egészségügyi szolgáltató, mielőtt döntést terápiák és / vagy az egészségi állapotot.

Tej tevődik össze két fő típusa a fehérjék, a kazein osztály és a savó osztályban.

Savófehérjét tartalmaz magasabb esszenciális aminosavakat. Hozzá vannak szokva a jégkrém, kenyér, leves, baby formula, és egyéb élelmiszeripari termékek.

A tejsavó protein termékek lehet feldolgozni számos módon. A kész termékek gyakran különböző szintű protein, a cukrok, ásványi anyagok, és a zsír.

A tejsavó protein egy könnyen emészthető fehérjeforrás. Ez is egy népszerű fehérjeadalék javítására az immunrendszer és az izomerő. Azt is használják, hogy segít megelőzni a szívbetegségek, a cukorbetegség és a csontvesztést.

Meggyőző bizonyítékok vannak arra, hogy támogatják a tejsavófehérje enyhíti az allergiás tüneteket, csökkenti az étvágyat, és biztosítja fehérje. Van elég jó bizonyíték, hogy támogassa annak használatát javítja a vér cukorszintjét, fokozza az izomtömeg és izomerő, és előmozdítja a fogyás. További kutatásokra van szükség, hogy erősítse meg ezeket a megállapításokat.

Ez a tényeken alapuló monográfia állítjuk elő, a Természettudományi standard kutatási együttműködés