női bőrápoló puha teste

 archívumok tartalmát 2 év után, hogy biztosítani tudjuk az olvasók könnyen megtalálják a legidőszerűbb tartalom; Ahhoz, hogy megtalálja a legfrissebb információkat, kérjük, adja meg a téma érdekes a keresési mezőbe.

Női bőr természetes lágyabb, mint a férfiak. De az idő múlásával, a bőr egy nő teste alá kopás és irritáció a ruhát. A bőr kiszárad a forró víz és a kemény szappanok, és szárazabb lesz és flakier korral. Szerencsére test mosás és testápolók is visszaállíthatja a lágyság, hogy az öregedés enyhítette.

Egyes vegyületek talált fejlett arcbőr termékek – peptidek, retinolokat, és zsírsavak, például ceramidok – is használják test krémek és hidratáló. De termékek a vastagabb bőr a test fogalmazták másképp, mint arról, hogy a finom, vékonyabb a bőr, az arc és a kezek. Ezért fontos, hogy vizsgálja meg a termékek kifejezetten a szervezet számára.

Dezodoráló szappanok és más kemény szappan emelje szennyeződéseket a bőrről. De ők is szalag a bőr az olaj, és hagyjuk egy irritáló, viszkető film a bőrön.

Bőrgyógyászok szerint ez jobb, hogy egy hidratáló bár szappan vagy hidratáló tusfürdő. Ezek bőrtisztító enyhébb, mint a tipikus szappan és tele van bőrpuhító szerek és nedvesítő hogy hidratálja és sima bőr.

De ne felejtsük el, az esztétikai bőrgyógyász Amy Derick, MD, azt mondja: “illatok irritáló lehet a bőrre.” Úgy megy illatanyag mentes, ha érzékeny a bőre.

Lágy, selymes bőr, keresni tisztítók és szappanok, amelyek tartalmazzák a bőrpuhító glicerin és a nedvesítőszerek, mint például petrolátum, napraforgó olaj, és a szójabab olaj.

Testradír és all-in-one test mosás segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, így a hidratáló behatolni a bőr. A nők is használja ezeket cserjések alkalmazása előtt önálló tímár egy még nézni. A nők egy része használja test mosás benzoil-peroxid, hogy törölje akne hátukon vagy más testrészek.

De nem minden testradírozást egyenlő, Derick mondja. “Változatok tartalmazó gyümölcsök illata fantasztikus, de lehet durva,” mondja.