mit kell tudni a higany hal és kagyló

2004 EPA és az FDA tanácsok fo; A fogamzóképes életkorú nőknek Pregnan; A nők, akik Pregnan; Szoptató anya; Kisgyermekek

Hal és kagyló fontos része az egészséges táplálkozás. Halak és kagylók tartalmazzák kiváló minőségű fehérje és más alapvető tápanyagok, alacsony a telített zsír, és tartalmaz omega-3 zsírsavakat. A kiegyensúlyozott étrend, amely magában foglalja a különböző halak és kagylók hozzájárulhat a szív egészségének és a gyermekek megfelelő növekedését és fejlődését. Tehát, a nők és a kisgyermekek különösen tartalmaznia kell halat vagy kagylót a táplálkozás miatt sok táplálkozási előnyeit.

Ugyanakkor szinte minden hal és kagyló nyomokban tartalmaznak higanyt. A legtöbb ember számára, a kockázat a higany a hal és kagyló nem okoz egészségi problémát. Mégis, néhány hal és kagyló tartalmaznak nagyobb higanytartalmú hogy ártalmas lehet a magzat vagy kisgyermek fejlődő idegrendszerben. A kockázatok higany hal és kagyló függ az összeg a halak és kagylók evett, és a higany szintjei a halak és kagylók. Ezért a Food and Drug Administration (FDA) és az Environmental Protection Agency (EPA) tanácsolja a nők, akik teherbe eshetnek, a terhes nők, szoptatós anyák, valamint a kisgyermekek, hogy elkerüljék bizonyos fajta hal és enni halak és kagylók, amelyek alacsonyabb higany.

Az alábbi 3 ajánlások kiválasztására és étkezési hal vagy kagyló, a nők és a kisgyermekek kapnak a táplálkozás jótékony hatásait halak és kagylók és biztos lehet benne, hogy csökkentették kitettségüket a káros higany.

Öt a leggyakrabban fogyasztott hal, amelyek az alacsony higany rák, konzerv tonhal fény, lazac, Pollock és a harcsa; Egy másik gyakran evett halat, tonhalra ( “fehér”) tonhal több higanyt, mint a konzerv tonhal fény. Tehát, amikor kiválasztják a két étkezés halak és kagylók, akkor enni akár 6 dkg (egy átlagos étkezés) a germontól hetente.

Kövesse ugyanezeket ajánlásokat, amikor etetés a halak és kagylók a kisgyermek, hanem inkább csak kisebb adagokat.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …