mire számíthat után katéterabláció

Miután katéterabláció, akkor meg kell mozgatni, hogy egy speciális osztályra, ahol akkor nyugodtan feküdni 4-6 órán hasznosítás. Fekvő mindig megelőzi a vérzés a katéter bevezetés helyén.

Majd csatlakoztatható eszközök, amelyek mérik a szív elektromos aktivitását és a vérnyomást. Ápolók rendszeresen ellenőrizni fogja ezeket a monitorokat. Ápolók is ellenőrizni fogja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy te nem vérzik a katéter bevezetés helyén.

Orvosa fogja eldönteni, hogy szükség van, hogy az éjszakát a kórházban. Néhány ember megy haza aznap, mint az eljárást. Mások kell maradni a kórházban tovább.

Hazamegy

Mielőtt hazamegy, orvosa meg fogja mondani,

Hasznosítás és Recuperation

Vezetési eljárást követően lehet, hogy nem biztonságos. Orvosa tudatja Önnel, hogy meg kell rendezni, hogy valaki hazavigye.

Felépülés katéterabláció általában gyors. Lehet érezni, merev és sajgó feküdjön még a beavatkozás után.

Továbbá, a kis zúzódás képezheti az infúzió beadási helyét. A terület érezheti seb vagy pályázati eljárás körülbelül egy hétig. A legtöbb ember visszatérhet a normális tevékenységét néhány napon belül.

Kezelőorvosa meg fogja beszélni veled jeleit és tüneteit, hogy figyeljen. Tudassa orvosával, hogy van-e probléma, mint a