mire számíthat során mellkasi MRI

Mellkas MRI általában történik a kórházban, vagy egy speciális orvosi képalkotó eszköz. A radiológus vagy más orvos speciális képzésben az ilyen típusú vizsgálat felügyeli a tesztelés.

Mellkas MRI rendszerint 45-90 percig, attól függően, hogy hány kép van szükség. A teszt rövidebb időt néhány újabb MRI gép.

Mellkas MRI fájdalommentes, és kevés kockázatot. A vizsgálat során a hazudsz a hátadon a csúszó asztal, ahogy áthalad a MR. Egy szakember fogja irányítani a gépet a másik szobába. Ő képes lesz látni egy üvegablakon és beszélni hangszórón keresztül. Mondja a szakember, ha van egy halláskárosodása.

Hogyan végezzük a vizsgálatot

A képen egy beteg feküdt egy tolóasztalon kívül az MR. A táblázat csúszik a gép, és a beteg feküdjön nyugodtan, amíg a gép veszi képek a mellkas.

Majd hallani hangos búgó, megérinti, és zümmögő hangokat az MRI gépben. Lehet, hogy tudja használni füldugót vagy zenét hallgatni a vizsgálat során.

A test mozgásának hatására a képek elmosódottak. A szakember meg fogja kérni, hogy továbbra is nagyon még a vizsgálat során. Ha nem tud feküdni, akkor lehet adni a gyógyszert, hogy segítsen pihenni. A szakember azt is kérheti, hogy tartsa vissza a lélegzetét 10-15 másodpercre, miközben ő a képeket készít a struktúrák a láda.