mire számíthat, mielőtt a tanulmány alvás

Mielőtt egy tanulmány alvás, orvosa kérdezni az alvási szokások, és hogy érzi magát jól kipihent és éber a nap folyamán.

Orvosa is kérheti, hogy egy alvó naplót. Majd információ rögzítésére, mint amikor lefeküdt, mikor felébredt, hányszor ébredt fel az éjszaka folyamán, és így tovább.

Megtalálható egy minta alvás napló a Nemzeti Szív, Tüdő és Vér Intézet “A Guide to egészséges alvást.”

Mit vigyen magával

Attól függően, hogy milyen típusú tanulmány alvás gondjai, akkor lehet, hogy

Hogyan kell elkészíteni

Orvosa javasolhatja, hogy hagyja abba, vagy korlátozhatja a dohánytermékek, koffein és egyéb stimulánsok, mielőtt egy tanulmány alvás.

Orvosa azt is kérheti, hogy szed-e olyan gyógyszert. Győződjön meg róla, hogy tájékoztassa orvosát az összes gyógyszert szedi, beleértve over-the-counter termékek. Egyes gyógyszerek befolyásolhatják az alvási vizsgálati eredményeket.

Orvosa is kérheti bármilyen allergiája van.

Meg kell próbálnia, hogy aludni is 2 éjszaka, mielőtt egy tanulmány alvás. Ha tesztelt mint egy követelmény az anyagmozgatás és a biztonsággal kapcsolatos munka, akkor lehet kérni arra, hogy a kábítószer-szűrővizsgálat.

Ha megy, hogy egy otthoni alvás teszt egy hordozható monitor, akkor meg kell, hogy látogassa meg az alvás központ vagy az orvos irodájában, hogy vegye fel a berendezést. Az orvos vagy a technikus megmutatja, hogyan kell használni a berendezést.

Alvászavarok és elégtelen alvás: egészség javítása révén Research

Kapcsolódó igazgató üzenete