Mikor kell orvoshoz egy hideg?

Válasz b; Szakértő

A legtöbb esetben, megfázásos tünetek vége lesz a hét 12 nap.

Ha megpróbálta over-the-counter nátha sikertelenül, több vényköteles gyógyszerek rendelkezésre, amely segíthet a tünetek, mint orrdugulás és a köhögés.

Ha a torokfájás és láz, és nincs megfázásos tünetek, meg kell tennie egy találkozót, hogy keresse fel orvosát. Ez a típusú torokfájás lehetnek strep torok, ami egy bakteriális fertőzés, hogy szüksége antibiotikumok.

Ha mellkasi szorító érzés, nehéz levegővétel, és / vagy zihálás, forduljon orvoshoz. Lehet, hogy a hideg komplikáció, mint a hörghurut. Vagy lehet, hogy az asztma és a hideg. Mindkét esetben orvosa értékelni, hogy lásd, ha a további kezelés szükséges.

FORRÁS

 válaszok,

Tesztelje tudását.

Meddig te fertőző és más influenza tényeket.

Egy nyálka mellszobor pirulát. Al; nap mellkasi torlódás enyhítésére; Csak Mucinex ® egy UNIQU; kétrétegű tabletta, amely elindítja righ; el, és folyamatosan működik fo; 12 teljes óra.

Mucinex ® Fast-Max ® Nigh; Idő. Multi-tünet relie; plusz egy orrcsepp; Lélegezzen. Alvó könnyű.

Tartalom e cím alatt, vagy létre nevében a megnevezett szponzor. Ez a tartalom nem vonatkozik a szerkesztési irányelvei, és nem vizsgálta meg a szerkesztői részleg a pontosság, az objektivitás vagy a mérleg.