mikor kell hívni az orvost fibromyalgia tünetei

fibromyalgia Trends

Elterjedt izom-érzékenység és a fájdalom, különösen a mindkét oldalán a test és a felett és alatt egyaránt a WAIS; Alvászavarok (feldobás fordult, felébred gyakran az éjszaka folyamán), és ébredés fáradtság és unreste; Izom- és ízületi merevség, hogy nem lesz jobb, ha mozgásban van

A depresszió tünetei, mint például a érdektelenség a dolgok általában élvezik vagy változások az étkezési és alvási szokások. Ezeket gyakran kezelik ha értesítse orvosát róluk; Új tünetek vagy meglévő tünetek rosszabbodnak. Lehet, hogy orvosa meg kell ismételnie a kezelést, mint például módosíthatja a gyógyszer vagy előírni más is.

Hívja fel orvosát, ha korábban az alábbi tünetek több mint 6 hétig nyilvánvaló ok nélkül. Ezek lehetnek jelei fibromyalgia, különösen akkor, ha fokozatosan alakult ki.

Ha fibromyalgia, értesítse orvosát, ha van

Az egészségügyi szakemberek, akik lehet, hogy segítsen fibromyalgia közé

Szükség lehet, hogy egy szakember, aki jártas fibromyalgia. Ezek tartalmazzák

Fájdalom kezelése programok hasznos lehet túl. Ezek jellemzően egy csapat az orvosok, tanácsadók, gyógytornászok, ápolók, gyógyszerészek, akik segítségével dolgozzon ki stratégiát a fájdalom kezelésére. Az Ön személyes program tartalmazhat a gyógyszerek, kiegészítő terápiák, diéta, a testmozgás, és a tanácsadás.

Ahhoz, hogy felkészüljenek a találkozó, így a legtöbbet a találkozó.

Family Medicine orvosok; belgyógyász; Nurse szakemberek; Orvos asszisztensek.

Reumatológus, aki a legtöbb tapasztalattal diagnosztizálásához fibromyalgia; Fájdalom-szakemberek, akik tapasztalattal rendelkeznek a kezelést.