Mikor kell a gyermek betegsége tartani vele otthon, és mikor lehet küldeni neki az iskolába?

Válasz b; Tanya R. Altmann, MD, FAAP

Pediatricia; Mattel Gyermekkórház, UCLA

Általánosságban elmondható, hogy ő is körül a többi gyerek egyszer láza lett eltűnt 24 óra, és ő is jobban érzi magát. Ha a gyermek már forgalomba antibiotikum bármilyen okból, azt meg kell kapnia a gyógyszer legalább 24 óráig, mielőtt körüli többi gyerek.

Ha tartják a gyermek haza minden alkalommal ő volt a nátha sosem lesz az iskolában. Valamint az idősebb kap, annál nehezebb pótolni kimaradt iskolai. Tehát, ha úgy érzi, rendben van, és nincs láz, akkor kell az iskolában. De, ha gyermeke lázas (hőmérséklet, 100,3), hányás, hasmenés, amelynek rossz, köhögés egy vihar, van fájdalom zavaró tevékenység, vagy tényleg nem érzi jól magát, és tartsa őt otthon, amíg ezek a tünetek ellenőrzés alatt .

Gyakran ez az enyhébb tüneteket (például enyhe orrfolyás és köhögés), hogy hagyja el a szülők vajon mi a teendő. Csak tudod, hogy ezt a játékot napos döntést, de legyenek tekintettel a többi. Mielőtt vidd ki, azt gondolja, akkor én szeretnék egy gyermeket azonos tüneteket a fiam? Bármikor, kérdezze meg gyermeke gondozás vagy óvodai. Lehet, hogy külön iránymutatásokat, ha előzőleg beteg gyermekek is vissza.

Tudod, hogy a gyermek legjobb, tehát ha úgy gondolja, hogy valami nincs rendben, ne küldjön neki az iskolába. Ha aggódik, hívja a gyermekorvos.

sourc; A válaszok, Tanya R. Altmann MD, FAAP.