mik túlsúly és az elhízás?

A “túlsúlyos” és “elhízás” kifejezés a testsúly, ami nagyobb, mint ami az egészséget egy bizonyos magasságot.

A leghasznosabb intézkedés a túlsúly és az elhízás a testtömegindex (BMI). BMI kiszámítása a magasság és súly. További információ a BMI, menjen a “How Are túlsúllyal és elhízással diagnosztizálni?”

Amerikaiak milliói és az emberek világszerte a túlsúlyos vagy elhízott. Mivel túlsúlyos vagy elhízott csak kockázatos számos egészségügyi problémát. A több testzsírt, hogy van, és minél nagyobb a testsúlya, annál valószínűbb, hogy dolgozzon

Áttekintés

A súlya a számos tényező eredménye. Ezek a tényezők közé környezet, a családi és a genetika, anyagcsere (a tested változik táplálékot és az oxigént energiává), viselkedési vagy szokások, és így tovább.

kilátás

Nem lehet megváltoztatni bizonyos tényezők, mint például a család történetét. Azonban meg lehet változtatni egyéb tényezők, mint például az életmódbeli szokások.

Például kövesse az egészséges étkezési tervet, és tartsa a kalória igényeit szem előtt tartva. Fizikailag aktív és próbálja korlátozni az időt, hogy te vagy inaktív.

Súlycsökkentő gyógyszerek és műtét is van lehetőség az egyes emberek, ha az életmódbeli változások nem elegendőek.

Elérése és tartózkodó egészséges testsúly hosszú távú kihívás, akik túlsúlyosak vagy elhízottak. De ez is egy lehetőség, hogy csökkentse a kockázatot más súlyos egészségügyi problémák. A megfelelő kezelés és a motiváció, akkor lehetséges, hogy lefogy, és csökkentheti a hosszú távú betegség kockázatának.

Ez azt mutatja, hogy még egy kis felesleg hatással lehet az egészségre és az élet több, mint gondolnád. Átlagos emberek egy park-nem színészek-megkérdezi, hogy készítsen egy 10 font homokzsák, és jelentést, hogy a súlyt érinti őket, és képesek elvégezni a szokásos, mindennapi tevékenységeket.

A tudósok a theernment azonosítottak egy lehetséges molekuláris csökkentésére vonatkozó célkitűzést az elhízással kapcsolatos gyulladás. A kutatók ismert, hogy a túlevés (azaz a feleslegben kalória fogyasztás) által egyének elhízás gyakran kiváltja a gyulladást, amely összefüggésbe hozták az ilyen betegségek, például az asztma és a 2. típusú cukorbetegség. Tanulmányukban a közelmúltban megjelent a Journal of Clinical Investigation (november

Hallani az emberek beszélnek a kihívások és sikerek elérése és fenntartása az egészséges testsúly az HBO Dokumentumfilmek sorozat, “The Weight of the Nation”, amelynek premierje május 2012.

A film sorozat rávilágít a tudomány mögött az elhízás és hogyan befolyásolja az egészségre a nemzet. Nézze meg a sorozat, hogy megtanulják, hogyan polgárok, csoportok, és a politikai azon dolgozunk, hogy a különbség a közösségek. A filmek közvetítés ingyenes az HBO webhelyen.

Ha szeretne többet megtudni a film sorozat és a kapcsolódó felvilágosító kampány, beleértve, hogy a fogadó egy helyi szűrés megy wwwernment / egészség /; andweightofthenation.

Kapcsolódó igazgató üzenete