Mik a jelei és tünetei Fanconi anaemia?

Orvosa feltételezheti, Ön vagy gyermeke Fanconi anémia (FA), ha jelei és tünetei

FA öröklött rendellenesség, vagyis ez át a szülők a gyerekek a géneket. Ha a gyermeknek FA, ő testvérei is meg kell vizsgálni a betegség.

A leggyakoribb tünet minden típusú vérszegénység kimerültség (fáradtság). Fáradtság azért történik, mert a szervezet nem rendelkezik elegendő vörösvérsejt oxigént szállító a különböző részegységek. Ha a vérszegénység, lehet, hogy nem az energia, hogy nem normális tevékenységüket.

Major Jelek és tünetek

Az alacsony vörösvértestszám is légszomjat, szédülést, fejfájást, hidegség a kéz és a láb, sápadt bőr, és mellkasi fájdalom.

Ha a csontvelő nem sikerül, akkor nem tud elegendő vörösvérsejt, fehérvérsejt és vérlemezke. Ez sok problémát okozhat, hogy a különféle tünetek.

A túl kevés vörösvértest, akkor vérszegénység alakul ki. FA, a mérete a vörösvértestek is sokkal nagyobb lehet, mint a normális. Ez megnehezíti a sejtek számára, hogy jól működik.

Ha túl kevés a fehér vérsejtek, ha már itt vagy fertőzés kockázatát. Fertőzések is eltarthat hosszabb és súlyosabb, mint a normális.

Alacsony vérlemezkeszám, akkor vérzik és zúzódás könnyen szenvednek a belső vérzés, vagy petechiák (pe-TEE-Kee-ay). Petechiák apró vörös vagy lila foltok a bőrön. Vérzés kis erek alatt a bőr okoz ezek a foltok.

Egyes emberek, akik FA, a csontvelő tesz egy csomó káros, éretlen fehérvérsejtek robbantásban. Blasts nem működnek, mint a normális vérsejteket. Ahogy felépíteni, hogy akadályozza a csontvelőt abban, hogy elegendő a normális vérsejtek.

A nagyszámú blast a csontvelőben vezethet egyfajta vérrák nevezett akut mieloid leukémia (AML).

Sok születési rendellenességek jelei lehetnek FA. Ezek tartalmazzák

Más jelei és tünetei FA kapcsolatos fizikai és szellemi fejlődését. Tartalmazzák

Egyes jelek és tünetek a FA alakulhat Ön vagy a gyermek idősebb lesz. A nők, akik FA lehet néhány, vagy az összes, a következő

Férfiak, akik FA esetleg nemi szervek, amelyek kevésbé fejlett, mint a normális. Azt is kevesebb lehet termékeny, mint a férfiak, akik nem rendelkeznek a betegség.