mik a jelei és tünetei a pitvarfibrilláció?

A pitvarfibrilláció (AF) általában nem okoz a szív alsó üregei, a kamrák, a szerződés, mint a normál.

Amikor ez megtörténik, a kamrák nem teljesen megtelnek vérrel. Így lehet, hogy nem lesz képes elegendő vért pumpálni a tüdőbe és a test. Ez ahhoz vezethet, hogy jelek és tünetek, mint például a

AF két fő complications- stroke és szívelégtelenség.

Pitvarfibrilláció Szövődmények

Alatt AF, a szív felső kamrái, a pitvarok, nem szivattyú minden a vér a kamrákba. Néhány vér a pitvarok. Amikor ez történik, a vérrög (más néven trombus) képezhetnek.

Ha a vérrög leszakad és utazik az agyban, ez okozhat a stroke. (A vérrög képező egyik része a test és az utazást a véráramban egy másik része a test nevezzük embolus.)

Vérhígító gyógyszereket, melyek csökkentik a szélütés kockázatát is fontos része a kezelés számára, akik AF.

Szívelégtelenség akkor, ha a szív nem képes elegendő vért pumpálni, hogy megfeleljen a szervezet igényeinek. AF vezethet szívelégtelenség miatt a kamrák dobogó nagyon gyors, és nem tudja teljesen megtelnek vérrel. Így lehet, hogy nem lesz képes elegendő vért pumpálni a tüdőbe és a test.

Fáradtság és légszomj gyakori szívelégtelenség tüneteit. Egy építmény a folyadék a tüdőben okoz ezeket a tüneteket. Fluid is felhalmozódnak a láb, a boka és a láb, ami súlygyarapodás.

Életmódbeli változások, gyógyszerek és eljárások vagy műtét (ritkán, mechanikus szív szivattyú vagy szívátültetés) a fő kezelési szívelégtelenség.