mik a gyerekek jól az ebéd?

Mikor jön a ebédet neki gyerek, Rallie McAllister, MD, egy ház szabály: “Mi az ebédet az iskolába. Nem feltett kérdésekre.”

Egy 2003-as tanulmány szerint Kaliforniai Egyetem kutatói megállapították, hogy középiskolás szedtek a túl sok zsír az iskolában. A kutatók becslése szerint az átlagos diák fogyaszt 26 teljes gramm zsírt iskolában – bár egészséges alak lenne, mint 20 gramm. Néhány ilyen felesleges zsírt jött táplálékot eladott cikkek az automaták és a diák-futni tárolja. De a tanulmány azt is megállapította, hogy az átlagos cafeteria-főtt az ebéd volt 31 gramm zsírt, míg csak 21 gramm található ebédet a diákok otthonról hozott; A máj 2004 tanulmánya szerint a Center for Science in the Public Interest megállapította, hogy automatákat az állami iskolákban tárolják leginkább a magas zsírtartalmú ételek és a cukros italok és lehet alákínálva szövetségi erőfeszítéseit, hogy javítsa a táplálkozási minőség az iskolai étkezés. A kutatók több mint 1400 iskolai automaták. Azt találták, hogy 75% -a italok kínálnak a gépek magas cukortartalmú üdítőitalok és gyümölcslevek utánzás, és 80% -a rendelkezésre álló snack ételek voltak cukorka, chips, vagy édes süteményekben; A március 2004 tanulmánya szerint a Baylor College of Medicine kutatói megállapították, hogy amikor a gyerekek költözött fel középiskolás elemi iskolás kezdték fogyaszt kevesebb gyümölcsöt, tejet és zöldségeket, és édesített italok és magas zsírtartalmú zöldségek (például hasábburgonyát). A büfék gyakran megtalálható a középiskolákban lehet az egyik oka, állítják a kutatók.

Első gyerek, hogy egy egészséges ebédet otthon az egyik módja a harcot a magas zsírtartalmú, magas cukortartalmú és magas nátriumtartalmú kínálatát megtalálható számos iskolában kávézók és automatákat, mondja McAllister, a szerző Egészséges ételhordó: A dolgozó anya kalauza Tartás Ön és a gyerekek Trim.

De még McAllister – egy családi gyakorlat orvos Kingsport, Tennessee., Aki specializálódott táplálkozás és fogyás – elismeri, hogy a végén, a szülők, hogy hagyja, hogy a gyerekek, hogy egy csomó saját élelmiszer-választást. “Nem teljesen kemény orrú erről,” mondja.

A keresztes hadjárat, hogy a gyerekek többet enni egészségesen során a tanítási nap az egyik, hogy McAllister és más egészségügyi szakemberek, pedagógusok, és a szülők komolyan – és jó okkal.

Nyilvános iskolai ebédet kell felelnie az US Department of Agriculture szabványok táplálkozás (például nem több, mint 30% -át tette ki kalória származhat zsírból). És sok iskolákban mindent elkövetnek, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kínálatban egészséges választás. De ez nem feltétlenül fordítás, hogy a gyermekek étkezési jobban az iskolában.

Ennek egyik oka, sok szakértő azt mondják, az “a la carte” tételek kínált mellett a hagyományos iskolai ebédet, vagy eladta az iskolai büfék és automaták (gyakran bevételt megy, hogy segítsen az iskolák megfelelnek a költségvetésük). Továbbá, néhány orvos csoportok úgy vélik, hogy az USDA iránymutatások nem megy elég messzire, hogy a gyerekek esznek egészségesen.

A közelmúltban számos tanulmány kínált kevésbé, mint biztató hírek

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves