Miért vagyok falási?

Mindenki túl sokat eszik időről időre. A mértéktelen evészavar más, mégis. Lehet, hogy ez, ha rendszeresen enni egy csomó ételt néhány órával – akkor is, ha nem éhes – kiszorítják érzelmek. Akkor gyorsan szégyenkezniük kellene vagy bűntudat róla.

Mindkét magában értelmetlen viselkedés. Ön túl sokat esznek, gondolkodás nélkül, hogy miért. De vannak igazi különbség.

Általános példák túlevés vannak

Ha túl sokat esznek, mert a stresszes esemény, például egy romantikus szakítás, ez néha “érzelmi evés”.

Példák a mértéktelen evés

Falási zavar származhatnak sok mindent. Néhányan

gének; Táplálkozási zavarok általában családi halmozódást. Ha az anya vagy a nagymama binged, akkor nagyobb valószínűséggel kell csinálni. A kutatások azt mutatják, hogy néhány gén öröklődött át a családok játszanak szerepet. Ezek befolyásolják az agy vegyi anyagok, amelyek szabályozzák az étvágyat és a hangulat.

A probléma a gének növelheti az esélyét, hogy akkor van a falási zavar – de más dolog lesz hatása.

Család. Talán azt figyelte meg anya vagy apa sokat eszik gyakran. A szokások tanult az emberek akkor befolyásolhatja, ahogy eszik általában. Mégis, táplálkozási rendellenesség szervezetek azt mondják, hogy a szülők és a családok nem a hibás.

Depresszió. Ha depressziós, akkor nagyobb valószínűséggel tivornya. Körülbelül fele emberek falási zavar volt a depresszió. A tudósok nem biztosak abban, hogy a depresszió okozza a falási, vagy fordítva.

Vannak még néhány kérdés: az emberek a depresszió nagyobb valószínűséggel mértéktelen? Vagy, nem a bűntudat és a szégyen, hogy az emberek depressziós?

új e-mail sorozat diagnosztizálására, kezelésére, valamint élő mértéktelen evészavar