Miért nem tudok lélegezni? allergiák, asztma, AFib, COPD, és több

Ez nem meglepő, hogy találja magát fullad edzés után. De vajon ki a levegőt, ha éppen nyugalmi, vagy akár fekve? Ha igen, akkor lehet a jele egy nagyobb probléma. Be kell, hogy vizsgáltassa ki orvosát.

Egy pohár bor vacsora jó a szívnek, nem igaz? Számos tanulmány szerint a könnyű vagy mérsékelt alkoholfogyasztás csökkentheti a szívbetegségek kockázatát és a szélütés; De ivás bizonyos fajta alkohol minden nap lehet emelni esélyét pitvarfibrilláció (AFib), a szív állapotát, ami a szívverés nagyon gyors, és off-ritmus. AFib vezethet vérrögképződés, stroke, szívelégtelenség és más szívbetegségek; Ezért fontos, hogy mérlegelni a kockázatokat. Beszéljen orvosával az Ön egészségét …

A légzés baj lehet allergia élelmiszer, állat, vagy valami a levegőben. Az immunrendszer – a szervezet védekező baktériumok elleni – kezeli ezeket a dolgokat, mint egy idegen behatolót, hogy kell harcolt ki.

Emellett légszomj, akkor előfordulhat,

Néhány gyakori ételeket, hogy néhány ember allergiás a tojásra, a tejre, dió, kagyló, és a búza. A dolgok a levegőben, hogy elindult a allergia por, pollen és a kedvtelésből tartott szőr – apró darabokra a bőr, hogy lehullottak a macskák, kutyák és más állatok.

Az orvos adhat vizsgálatokat, hogy pontosan a kiváltó okok az allergia. Gyógyszerek, mint például antihisztaminok, segíthet enyhíteni sok tünete. Az orvos is ajánlja immunterápia, egy hosszú távú kezelési tervet, amely magában foglalja a rendszeres injekciót.

Lehet érezni, mintha valaki ül a mellkasán, vagy nem kap elég levegőt, vagy ki. Veszel rövid lélegzetet, hogy próbálja meg annyi.

Az asztma az egyik leggyakoribb tüdőbetegségek. Ez váltja ki valami, ha allergiás vagy, mint a pollen, vagy irritáló a levegőben, mint a füst. A stressz, a testmozgás, vagy akár egy időjárás változás lehet állítani ki.

Amellett, hogy a légszomj, ez okozhat

Annak érdekében, hogy azt ellenőrzésük alatt, a munka orvosával, hogy hozzon létre egy kezelési tervet. Először is, ne az összes kiváltó kivéve gyakorlat, amely fontos szerepet játszik az általános egészségi.

Meg lehet próbálni, kétféle gyógyszer. Az egyik a hosszú távú ellenőrzése, a másik pedig a gyors megkönnyebbülés.