mi okozza az aritmia?

Fedezhető fel, ha az elektromos jeleket, hogy ellenőrizzék a szívverés késik vagy blokkolt. Ez akkor fordulhat elő, ha a különleges idegsejtek termelnek elektromos jelek nem működnek megfelelően. Ez is megtörténhet, ha az elektromos jelek nem utaznak általában szíven.

Az aritmia is léphet fel, ha egy másik része a szív kezd termelni elektromos jeleket. Ez növeli a jeleket a különleges idegsejtek és megzavarja a normális szívverés.

A dohányzás, nagy mennyiségű alkohol használat, egyes gyógyszerek (például a kokain vagy az amfetamin), használata bizonyos vényköteles vagy over-the-counter gyógyszereket, vagy túl sok koffein és a nikotin-vezethet ritmuszavarok egyes emberekben.

Erős érzelmi stressz vagy harag lehet, hogy a szív munkája nehezebb, megemelheti a vérnyomást, és engedje a stressz hormonok. Néha ezek a reakciók vezethet ritmuszavarok.

A szívroham vagy más betegség, amely károsítja a szív elektromos rendszere is okozhat szívritmuszavarok. Példák az ilyen állapotok közé tartozik a magas vérnyomás, szívkoszorúér-betegség, szívelégtelenség, hiperaktív vagy pajzsmirigy mirigy (túl sok vagy túl kevés pajzsmirigy hormon) és reumás szívbetegség.

Veleszületett (Kon-jen-ih-tal) szívfejlődési okozhat némi ritmuszavar, mint a Wolff-Parkinson-White szindróma. A “veleszületett” a hiba van jelen a születéskor.

Néha az ok ritmuszavarok ismeretlen.