mi okozza a narkolepszia?

A legtöbb ember, aki narkolepszia alacsony a hypocretin. Ez egy vegyi anyag az agyban, ami elősegíti az ébrenlétet. Mi okozza az alacsony hypocretin szinten nem tisztázott.

A kutatók úgy vélik, hogy bizonyos tényezők együttesen okoznak hiánya hipokretin. Ezek a tényezők magukban foglalhatják

Egyes kutatások szerint a környezeti mérgek játszhat szerepet kiváltó narkolepszia. Toxinok többek között a nehézfémek, növényvédő szerek és gyomirtók és a passzív dohányzást.

Az öröklődés önmagában nem okoz narkolepszia. Azt is meg kell legalább egy másik tényező, például, mint az egyik a fent felsorolt, hogy dolgozzon narkolepszia.

Dr. Michael Twery igazgatója, a National Center on Sleep Disorders Research a NHLBI a Division tüdőbetegségek, interjúk Dr. Emmanuel Mignot igazgatója, a Stanford Center for Sleep Sciences and Medicine, valamint a Stanford Center for narkolepszia, mintegy haladás narkolepszia kutatás .

Egy NHLBI Jogosult, Dr. Mignot is jóvá felfedezése az oka narkolepszia-egy betegség, ami miatt időt extrém nappali álmosság. Nincs ismert gyógymód, de a NHLBI elkötelezett a kutatás, hogy jobban megértsék, kezelésére, sőt megelőzésére vagy gyógyítására narkolepszia, valamint egyéb szív-, tüdő-, a vér, és alvászavarok.

Alvászavarok és elégtelen alvás: egészség javítása révén Research