mi okozza a COPD?

Hosszú távú expozíció tüdő irritáló, hogy károsítja a tüdőt és a légutakat általában az oka a COPD.

Az Egyesült Államokban a leggyakoribb irritáló okoz COPD cigarettafüst. Cső, szivar, és más típusú dohányfüst is okozhat COPD, különösen, ha a füstöt belélegezni.

Légzés passzív dohányzást, a levegőszennyezés, vagy kémiai gőzök vagy por a környezet vagy a munkahelyen is hozzájárulhat a COPD. (Passzív dohányzás füst a levegőben a többi ember a dohányzás.)

Ritkán, egy genetikai nevezett állapot az alfa-1 antitripszin-hiány játszhat szerepet okozó COPD. Azok, akik ezt a feltételt is az alacsony alfa-1 antitripszin (AAT) -a fehérje a májban.

Miután alacsony AAT fehérje vezethet tüdőkárosodás és COPD ha ki vannak téve a dohányzás vagy más tüdőt irritáló. Ha ez a feltétel és a füst, COPD ronthatja nagyon gyorsan.

Bár ritka, néhány ember, akik az asztma COPD. Az asztma krónikus (hosszú távú) tüdőbetegség, inflames és szűkíti a légutakat. A kezelés általában fordított a gyulladást és szűkülése. Azonban, ha nem, a COPD lehet fejleszteni.

Leírja, hogyan COPD, vagy krónikus obstruktív légúti betegség, progresszív betegség, amely megnehezíti, hogy lélegezni. Részletek a COPD-s tünetei. Mutatja, hogy a betegség működik a tüdőben. Elmagyarázza, hogyan a betegség előrehaladását is lelassult.

Ez tárgyalja a NHLBI a Exome szekvenálás Project. Tette lehetővé az amerikai és a helyreállítás újbóli törvény 2009, a projekt előírt hat díjat öt tudományos intézmények azonosítani a genetikai kapcsolatot a szív, a tüdő és a vér betegségek. Egyedi vizsgálatok a kritikus egészségügyi problémák, mint a szívroham, stroke, COPD (krónikus obstruktív tüdőbetegség), magas koleszterinszint, magas vérnyomás, túlsúly és az elhízás, és a többiek.

Ebben NHLBI Jogosult Dr. Edwin Silverman beszél egy klinikai vizsgálatban az úgynevezett COPDGene. Ez a tanulmány vizsgálja, hogy bizonyos genetikai tényezők néhány embert, akik a füst nagyobb valószínűséggel alakul ki COPD, mint mások.

COPD, vagy krónikus obstruktív légúti betegség, a tüdő betegség okozza a köhögést, nehézlégzést, légszomjat, és egyéb tünetek. COPD egyik fő oka a fogyatékosság és a harmadik vezető halálok az Amerikai Egyesült Államokban.

Több mint 10.000 önkéntesek szerte az országban részt vesz COPDGene. A kutatási eredmények vezethet jobb megértéséhez a COPD és javítja, hogy a betegséget diagnosztizálják és kezelik.

Csatlakozz a NHLBI és a COPD További Breath jobb ® programot ahogy tudatosítása COPD és ösztönzik a veszélyeztetettek, hogy megvitassák a tünetek egy orvossal.

Ha COPD vagy úgy gondolja, lehet, hogy veszélyben van, akkor tegyen lépéseket, hogy megkönnyíti a légzést és a hosszabb és aktívabb életet. Kap egy egyszerű légzés teszt és beszéljen orvosával vagy az egészségügyi szolgáltató a kezelési lehetőségeket.

A NHLBI kidolgozott nemzeti COPD További Breath jobb ® program ismertségének növelése a COPD. A kampány célja, hogy segítse az embereket a COPD és annak a veszélye hogy korai diagnózis, megértik a kezelési lehetőségek, és jobban élnek a betegséggel.

Tudjon meg többet az kampány események, tevékenységek és erőforrások.